Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imovina eresa je ona koja se može natovariti na traktore.Zemlja je vlasništvo države BiH.
Želim javno uputiti čestitke sedmorici delegata koji su izradili i uputili ovu apelaciju i omogućili veliku pravnu pobjedu za državu Bosnu i Hercegovinu i sve njene građane. A to su: 1. Dževad Mahmutović 2. Džemaludin Šabanović 3. Muris Čirkić 4. Alija Tabaković 5. Mihnet Okić 6. Faruk Đozić 7. Ahmet Čirkić. Ove ljude trebaju naredne generacije Bošnjaka slaviti i hvaliti, jer su odbranili u miru drzavnu imovinu i zemlju u Entitetu RS da je genocidassii nezakonito ne prisvoje.
Odluke Ustavnog suda su konqacne i obavezujuce za sve institucije u BiH i gradjane i one uvode zemlju i gradjane na pravni i ustavni put. Sa odlukama suda se ne treba igrati. Srecom, tu su SDA zastupnici i predsjednik Bake kao glas razuma i zastitnik drzave BiH koji ce da ispostuje i Dejtonski sporazum i odluke Ustavnog suda i sprijeci bilo kakve moguce rastakanje drzave, njene imovine , ali i eventualne sukobe, koje mogu izazvati srbogenocidassi. Bravo SDA i Bakire.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
predlažem da se odreknu i raspodjele PDVa jer ipak su to pare sa državnog nivoa, bljak....
@gurabija78 pa oni ce to i prihvatiti, ali onda nece uplacivati poreze i druge dopeinose koji se uplacuju iz RS-a na nivo BIH.
Odluke Ustavnog suda su konqacne i obavezujuce za sve institucije u BiH i gradjane i one uvode zemlju i gradjane na pravni i ustavni put. Sa odlukama suda se ne treba igrati. Srecom, tu su SDA zastupnici i predsjednik Bake kao glas razuma i zastitnik drzave BiH koji ce da ispostuje i Dejtonski sporazum i odluke Ustavnog suda i sprijeci bilo kakve moguce rastakanje drzave, njene imovine , ali i eventualne sukobe, koje mogu izazvati srbogenocidassi. Bravo SDA i Bakire.
htjeli ste velku srbiju a dobicete malu srbicu ode kosovo ode drugo oko uglavi c gora na redu vojvodina posle siptari nis i rasku pa vidite da vas nijedan komsija nece ni sa citavog balkana
SNSD = SDS, sve su to ista govna.
Čim su stali bez fumkcija odmah sve podržavaju odluke protiv DRŽAVE BOSNE I HERCEGOVINE, E jadniče šaroviću
Koji su ovo bolesnici u pm, pa sve se nalazi u BiH i sve je vlasnistvo BiH. Genocidni narod lagat ce sam sebe dok ne krepaju.
ovi srbi nista ne prihnaju sto nine kak su oni zamislili....hahahh oni stvarno misle da su nebeski narod...znaci samo kao srbin kaze tako treba biti....pa i da su ratni zlocinci heroji...a svi srbi su isti i isto misle a bonjo nikako da shvati
I pitamo se što mladi odoše pa dokle više tih sranja što god ne odgovara pojedincima iz RS blokada institucija ko da im je čačevina to treba kažnjavati i u pravu je Trnka što kaže da je ovo državni udar.
Svi ste vi isti i mektic i sarovic koji su normalnim ljudima kofol kao dobri ovdje..mahjter vam hjebem secesionisticku
pa eno Reko vam je komšić.to više niko ne poništi i ne sramotite se više.Bunite se za nato,sad ovo.ništa od toga.smirite se jer možete čir na želucu dobit.
@Srpska demokratska stranka poručuje da će podržati blokadu rada u odlučivanju institucija BiH dok se ne donese novi zakon o Ustavnom sudu, koji bi podrazumijevao izbacivanje stranih sudija.@ - promjena Daytona
Hahaha ovi sve podrzavaju kad je guranje Dodika u vatru, bore se svim i svacim da ga sjebu na iducim izborima... nesto kontam k'o vam j*** mater xD
Pa ako zele nesto stopirati, nek im se i place stopiraju zbog nerada.Da vidimo onda hoce li biti za ili protiv.Stopiranje institucija im bi se moglo odbiti o glavi.Do sada je moglo, od sada ce se naci netko tko ce reci dovdje i ni pedalj dalje.Kad se stopraju novcana sredstva sa strane, sta ce se desiti onda?Naci ce se uvijek netko koji ce procesljati sve zakone koji su protiv Ustava BiH i vas tuziti.Nisu to stranci koji vas opismenuju, tu ce se jos vise naci znanih ljudi u sudstvu.
Ustavni sud štititi Ustav.Ustavni sud ima isključivu nadležnost da odlučuje u sporovima koji nastaju između entiteta, između BiH i jednog ili oba entiteta, između institucija BiH,uključujući, ali ne ograničavajući samo na to:Da li je odluka nekog entiteta da uspostavi paralelni odnos sa susjednom državom saglasna Ustavu,uključujući i odredbe koje se odnose na suverenitet i teritorijalni integritet BiH.Da li je neki član ustava i zakona entiteta u saglasnosti sa Ustavom BiH.
kad ce se politicari napokon poceti baviti poslovima koji vode naprijed i smanjuju odliv stanovnistva. Ovo je bitno samo kriminalcima, jer ako sam posten, sta me briga ko je sudija
Naravno ,potrebni su podobni a ne neovisini sudci i onda si zasticen za sav potencijalni, bivsi i buduci kriminal
Posljednji trzaji agresora!!! Sto vise budu blokirali to ce krace trajati...nama idu prilog svako blokiranje jer tada velike sile vide sta rade mali agresirčići, tako da ce biti ukidanja sa funkcija i iskljucenja pojedinih politickih partija! Bravo cetalji, samo tako, pokazite da rusite drzavu prije ce te biti ukinuti! Podrzavam srbocetalje u ovim aktivnostima