Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zakasnio si izdajniče - Slaven Kovačević te preduhitrio. Sad zaboravi na nacionalne torove u vlasti.
da im ne bio proso fasizam
Zelimire, to ti je sad pusta zelja.....sud je presudio da nema ovde vise nacionalnih torova....
Zanimljivo je da na Klix ima najviše minusa onaj koji brani BiH I traži da se primjenjuju ljudska prava i EU standardi.Sto je i logično jer minuse lupaju primitivnu sljedbenici fašista kojim je jedina zabava čitanje klixa druge zabave nema.Tako ti je to kada živiš gdje je Poskok domaća životinja, ili u Šumi gdje Vuk poštu raznosi
Hoće od ustavnog suda da napravi dom naroda. Po ovome ako Dodik proglasi nezavisnost i ni jedan Srbin ne glasa protiv u US nezavisnost postaje legalna.
Dodik je i dobar koliko su ovi sds-ovci pokvareni. Nemas sta izabrat ali radije bi i Dodika nego ove miševe
Dogovorili bi presudu kao inače i ostalo bitnije što “uspjevaju” dogovoriti tj. NIKAD.
Eee umisljeni pametnjakovicu to ti nece da moze ili ce da moze al po procentu stanovnistva nesto kao u srbije ili hrvatske ja ne znam da tamo ima visenacionalnih sudija prc....
nažalost ali ja nekako više vjerujem stranim sudijama.
10 sudija, 5 Bisanaca Mislimanske vjeroispovjesti, 3 Bosanca Pravoslavca, 1 bosanac iz reda Katolika i 1 iz reda ostalih.
Ostali će se buniti!
To trojka prihvata glat...
ukidanje nacionalnih= opstanak srba hrvata i bosnjaka na ovim prostorima
Mi trenutno mozemo da vam ponudimo Ku*ac, a za ostalo cemo da se dogovorimo. Vidi rodje sa sela.
Lazes to nije po Evropskom zakonu to je nacionalni sud a ti spominjes monstutivnost pa Evropski sud nezna za konstutivnost to je presudio sada, jedino gradzani trebaju da biraju sudije i to kad se ispune 5+2 zakona tad se moze pricati o odlasku stranih sudija.
Može bez stranih sudija ali onda kada sudije iz bilo kojeg entiteta ili naroda ne glasaju ili se ne pojave ili ih jednostavno nema iz bilo kojeg razloga onda se odlučuje bez njih. U slučaju da zbog preglasavanja 6 na 3 i td. nije moguće donijeti odluku u razumnom roku, mjerodavan je europski sud pravde.
Koja budaletina!😂😂😂😂
Mmmmm jeste na aparatima hahahaha
Strane sudije isključiti kad Srbija prizna Bosnu i Hercegovinu u granicama iz 1992 i kad se provedu sve presude iz Strazbura. Nikakav problem.
Cuj...sudije iz konstitutivnih naroda..citaj najnoviju presudu suda za ljudska prava nepismenko