Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno mislim da ljudima u RS-u ne odgovara nikakvo odcjepljenje, ali da ih ovaj medjed vuce u to da bi skrenuo temu sa sebe.
Odgovaralo ili ne nece ga dobiti nikada
Pa stace gori im pod nogama. Oni su isto mislili kao i Dodik a vide nema fajde. Vidite kako se Gorica usutila , prepala cak ni cetnicke pjesme ne pomaze. Strah ima velike oci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima li Bošnjaka da vjeruje SDS-u, oni misle mi budale hahahahaha
Hebem vas nazadne i nakaradne i jedne i druge i treće.
Jos samo kad bi Vi skontali da Vas Ronhil vuče za nos...godinama .sa tom pričom...KOJA NOSI NAROD U R.S O BLAGOSTANJU U OTCEPLJENJU. A GUBITAK RADNIH MJESTA U F BiH na nivou BiH???. Ahhhh...da Vučić ce da pomogne.🐑🐑🐑🐑
Krajnje je vrijeme da i ostale u rs probudite iz sna.
da zapad zavrne finansijske pipe RS-u, za 3 dana bi Mile pao. Samo je nejasno zasto to (jos) nisu ucinili?!?!
Više nikada, kafu kad zakuham, fildžan neću ostavljat'... Ako ko naiđe, jebi ga... To sada svako zna...
Rusite to zlo.Svakog diktatora treba eliminirati ne burajuci nacin.Cekanje samo produzuje agoniju naroda!
https://www.youtube.com/watch?v=aV_BtQp3MoE
https://www.youtube.com/watch?v=aV_BtQp3MoE
Ne daj Bože da se Srbi slože :D to bi vam fakat bilo samoubistvo... povukao bi vas Dodo sa sobom
Naravno da se toboznja nezavistnost RSa koristi samo za skretanje paznje sa Dodikovih afera, kao sto se I konstantna I neumorna visedecenijska prica o genocidu u Federaciji koristi samo za skretanje paznje sa Bokirovih afera. Ali razlika je u tome sto u RS postoji prava opozicija. Postoji opozicija koja ukazuje na ovu manipulaciju dok u Federaciji ne. U Federaciji je komplet drustvo taoc price o muslimanima kao zrtvama rata I na tome se svaka prica zavrsi.
@ VitoQ Tačno, najsmješnije je kad Nermin Nikšić krene kukati da je opozicija u RS ne nudi nikakvu drugačiju viziju u odnosu na SNSD, a zaista je teško vidjeti u čemu se to SDP razlikuje od SDA (ma ja, sve su to "probosanske stranke", a "građansku državu" da i ne spominjemo). A jadno prenemaganje gradonačelnice Sarajeva sa spomenikom na Kazanima i podržavanje one civilizacijske sramote na Vijećnici je posebna priča
A ovog ne podržava ni bliža rodbina sva :-)
eto vam spasitelja
Digli se pijuni opet dok dodo ne sazove vladu tzv rs pa opet usvajaju nekakve kontramjere a tu se slazu ko djeca u obdanistu
Dodik je doš'o na krilima SAD-a, sada se zvanično sprema njegov odlazak. Sve ukazuje na to. Završio je misiju. Studentski dom na Palama više se be zove po Radovanu Karadžiću. Donešen je zakon o zabrani negiranja genocida. Potpisao je Dodik i ANP, to svi znaju. Ovoj zemlji predstoji nekoliko promjena uskoro. Pratite.