Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeb majku živim za taj dan ne bil se vise dogovorili, da covjek ne zivi u strahu i da djecu ne vodi van BiH, koji vam je k.vise? Sarovic mi lici na nekoga, s kim bi se bar dalo razgivarati, ko nece igrati Bakirove igrice danas rat, sutra rat, otchepljenje, ukidanje, vojska, rez.sastavi policije...umoriste nas ba, probudim se i pitam sta ce danas biti.
Ako Klix podržava Šarovića, 100% sam siguran da je onda Milićević najbolji izbor. Živjela Republika Srpska, jedina slobodna teritorija u okupiranoj Evropi.
Pa Sarovic treba da bude predsjednik svih Bosanaca i Hercegovaca normalnih ovaj je uradio za godinu vise nego SDA, HDZ garnitura za 30 godina
@Sprzo307 šta je uradio ?jeste za svoj džep..od mržnje ne vidite ništa...pljuc!
Sarovic je trenutno bez premca najkompletniji srbski politicar u BiH.
Realno Mirko Šarović je jedina pozitivna ličnost u ovoj jadnik BiH, po meni bolji od svih političara zajedno jer je učinio puno za našu privredu mnogo i mislim da bi bilo dobro da on sjedne na čelo SDS-a, jer je jedini mogući spas ovog napaćenog naroda od ove "trojice".....
jedino novinari klixa signale otvorene podrške ovom polusvijetu daju,ali neće moći...da ne budem krivo shvaćen ,ne navijam ni za ove druge iz rs.....ali ovi su baš.....
jasan signal?vukota,mektić,šaronjić?možda vukota neki solo signal na guslama..ili mektić neki akademski signal ili ovaj potonji neki probosanski dimni signal...kakav polusvijet...
dodik razbuca sds ko macice.
Zašto je to za BiH važno tko je na vlasti u RS. RS je njima sveta i samu državicu ne stavljaju nikad u pitanje. A osigurana je daytonom.
Ako se za clana predsjednistva kandiduje sa Komsicem, bosnjacki clan predsjednistva ce imati samo 20 000 glasova
mirko pazi metak, hvala mile, spasio si mi zivot ...
Šarović je odličan! Jučer gledam na N1 intervju sa Govedaricom i između ostalog na pitanje da li voli ovu zemlju, rekao je da voli BiH. Nekako mi djeluje kao fin korak ka boljim odnosima ovdje.
Sarovic je dobar ministar,,,,, radnik ministar,,
Prije nego što Bošnjaci počnu da pelješcu u ruke ko tuljani u peraje,neka malo mučnu glavom i neka se prisjete ko su bili osnivači SDSa.Tako da je Šarović samo jedan u toj stranci koji je skontao da samo radom za cijelu BiH može biti od koristi i RSu.A što se stranke SDSa i SNSDa tiće,to vam je ha govno ha kaka..
Dodiku nemoze niko nista