Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatko ti moraš dati ostavku,ti se moraš izvinuti za sav kriminal što je učinio neko drugi jer ja tako kažem i nesmiješ to opovrgnuti,a ako to ne uradiš napisaću i to da si namjerno povrjedio Ibiševića da neigra za reprezentaciju a vidjeli su te da si igrao na toj utakmici a čitaoci će povjerovati jer ja sam HI-MEN
Imal tko ovde normalan?
@romell Bez razlike koje na vlasti, seljak ili rodzeni Sarajlija sa Barcarsije, samo neka zastupa interese naroda. Biti vijernik isto tako ne-vijernik je licno pravo svakog pojedinca. Nama treba neko jaka i postena karaktera i koji nece praviti ustupke drugima, na stetu Bosanaca.
vjeronauk u vrticima hmmm?? bezbroj dzamija punih haramlija hmmm?? seljaci na vlasti sto im je prvo slovo abecede O ?? bas za pofalit se !!
Grad unutar Knatona je navjeca karina u Sarajevu!!!! Ta instuticija Grada unutar kantona je potrebna samo foteljasima, da imaju sto vise fotelja.... sta radi granonacelink.. nista.. samo se slika... i on i cijela njegova administracija.. samo pare trose... nisu odgovrini nizasto... da Bog da ukinuli sutra ovaj Grad.. Izbacili ste Ilidzu iz grada..Dobro je reko Edo majka \"vase bona je od carsije do c.vile \"!! p.s. sto se tice broja stanovnika u Gradu on je manji od 400.000, a dok vangradske opcine bez ilidze imaju preko 60.000.. a sama Ilidza preko 90.000 !!!
ha ha renovirane ulice pune rupa, divlja naselja na klizištima, vodozaštitnoj zoni..... Bilo kako bilo sljedeće 4 godine mi vladamo u Gradu Sarajevu, a vi u Sapni i Bužimu (: Tamo vam je i mjesto seljačka stranka treba da vlada u selima...
Vi nemate vlast niti u jednom kantonu. I ne gradite nista, kad je to sdp izgradio obdaniste u sarajevu. Samo lupetas. Pogledaj bazen, pogledaj renovirane ulice, nova naselja koja nicu. U sarajevu ste osvojili manje glasova od SDA. Samo se tjesi. Moja poenta je da muslimani nece da glasaju za vas jer ste protiv islama i obicni ateisti. A muslimani nikada glasati nece za ateiste.
Polako, vidimo se 2010. godine...Mi vladamo u glavnom gradu BiH, Tuzli, Bihaću, a vi u raznim Pržogrnčićima. Dali biste vi sve te vukojebine za Sarajevo..Prati porast glasaća građanskih stranaka od 2005 do danas, a to će se nastaviti i 2010. Uostalom poslije ovih izbora mnoge nadležnosti koje je Kanton Sarajevo oteo gradu Sarajevu će biti vraćene, a sa njima i novac od prihoda, pa će ta vlast vrijediti još više.. Vi gradite i dalje džamije, a mi ćemo škole, bolnice, obdaništa kako smo to radili od 1945-1992..
Mnogo vladate u Sarajevu. Pogledaj kakvi ste u kantonu pa ce ti biti jasno. Kad vladate sto ne sprijecite gradnju dzamije na ciglanama? Ne vladate vi nicim samo imate privid.
Čuj prijete im, pa ove ublehe iz 60 minuta, ponašaju se isto tužioci i sudije,a e misija k\'o sudnica, i sad se žale kad im neko jadna majko prijeti. E takvi su vam ljudi psećeg karaktera. Što ne prozivaju krimanalne visoke dužnosnike koji žale sad za Vukovićem nje ga neće, jer se tada se cuko umiljava, el eto nadam se da razumom obdareni iz svi ovih dešavanja izvlače poku.Dragi moji dođe kad tad u životu svakom \"60 minuta\", pa nek gleda kako se priprema za to.
Sacuvaj me boze vjernika.Primitivizam Bosne ogleda se u primitivizmu vjera.Cijeli svijet nam se smije.Pogledajte samo ove vjerske komentare kako iz njih isijava fasizam i mrznja.Nabijem ja takve \"vjernike\".
Ko god misli da vjernik treba da bude politicki aktivan gusi Bosnu kao zemlju. Nije to Bosna kakvu je vi zamisljate. Najvece zlo sto se moze desiti Bosni je da se u njoj vjernici nesto pitaju.
Vi ste htjeli da se gradi džamija na Ciglanama -gradi se Mi smo htjeli da u Sarajevu vladaju SDP i Naša stranka - vladaju. Svakome po nešto (: Peace brothers....
@Damir SVAKA CAST BRATE, SVAKA CAST, UPRAVO TAKO
Ko ce braniti Bakira,nego li (njegov) SDP.