Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne koristite ovakvu vijest za svoju promociju, crveni jadovi! Ne volim SDA, ali ovo je isključivo HDZ-ov državni udar i nema nikakve veze sa SDA! Eto zato nikad neću glasati za SDP! Jednostavno nemate nikakvih principa i u jednu ovakvu temu uvlačite svoje predizborne igrice.
A nije kriv SDP koji ne smije prismrditi nigdje mimo Sarajeva, Tuzle i Zenice. Mrš bagro crvena
Ovu vlast je Čoviću i HDZ-u dala isključivo SDA. Oni su šurovali na svim zakonima koji im ovo omogućavaju. Zato su KRIVI!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ambasade rade sta hoce i samovoljno podrzavaju koga hoce bez saglasnosti ministarstva vanjskih poslova.Policija pocela da radi sta hoce i odredzuje granice unutar drzave a u vojsci kradu oruzje vjesaju slike ratnih zlociinaca po sobama.Pa ovo je gore nego nakon potpisivanja dejtonskog sporazuma.Sve puca po savovima i to sve u reziji traktoriste i latina.
SDP je antidrzavna stranka pod kontrolom Dodika
23%, i to je to.. Bilo,jeste i ostaće.
Niksicu, lopovu, usuti! Sta si ti radio! Kako to da plocija iz Konjica, odakke si i ti, podrzava drzavni udar u reziji hdz-a??? Umijesto da se sve pro-Bosanske stranke u ovoj situaciji ujedine i da fasisti covicu pokazete da je konacno izgubljena ideja HB ti samo traziz krivicu u Bosnjackim redovima. Svi znamo da je Vucic poslao izbjeglice da dodik i covic bahajcaju situaciju u BiH. A ti ped.. gledaj samo da krades, kao sto se krali u ignanu, granitu ,...
hajde jedi govna... antidržavne politike SDA.... kakve veze ima SDA sa ovim majketi
Zasto je odobren Hrvatski konzulat u Vitezu? Imali kod nas nemoze?
@ajdemipopushi Da se fasisti hrvati sto brze izsele iz tog kraja Rep BiH!
moraju oni spomenuti SDA i to pokazuje kakve su sitne duse i kakvi su zlobnici. bori se politimom , a ne supljom pricom.
Hajde bagro crvena, ti onda nešto učini. Oh da, zaboravih da vi skupove samo u Sarajevu držite. Idite malo tu gdje su Hrvati i Srbi većina. Tu se borite i morališite!
Ovoliku vlast je Čoviću i HDZu dala je isključivo SDA! Oni su šurovali na svim zakonima i odlukama zbog kojih Čović ima ovakvu moć! Zato su KRIVI!
Mektu zvanog diploma si zaboravio..i on je produkt SDA
Pa ovi bi za obrušavanje fasade sa zgrade okrivili SDA.
SDA je nedavno na sva usta hvalila Bakira i nejgovu DRŽAVNIČKU POLITIKU I ULOGU ! Kome sad da vjerujem ? Svojim ušima što su čule il očima što vide ono što vide ? Ako nema nikog zaintereosvanog za državu nek se SDP prihvati državne politike , Bakira smjestit nakon Oktobra u Tursku, a Sebiju u ludnicu !
što se niste dogovorili ?
Hrvatski fašizam ne umire, bolestan je to gen.
sada Bosnjaci moraju cekati da SDS-ova Mektic (koji je inace OK po mom misljenju) spasava BiH .... ali mozete sutra d***** na Erdogana ispred Skenderije, valjda vam je to vaznije
Državni udar u režiji HDZ-a posljedica je antidržavne politike SDA!