Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlicna prilika da se sdp rijesi i ovoga bijedica. svi koji zele sa sda iz privatnih interesa ce se uskoro pokazati i dati partiji odlican razlog da se od tog sljama ocisti. jos malo ga je ostalo, treba zavrsiti proces.
evo prepao se sdp sta ce bez bijedica i par ruralaca koji hoce sa sda. neka ih, grebuckat ce oni na vrata. samo ostati doslijedan. NAPRIJED SDP
@RoziTulipan Da i ostace Irfan,Magazinovic,Damir, uhljebili se, zasjeli u komisije,zaposlili sve svoje i to je to.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Enver Bijedic, jos jedna konkubina SDA politike.
Ne pocinje nista.To je samo trzaj levata koji ce uskoro da predju u SDA.
Mora se uzeti u obzir i činjenica da ovaj broj od 50.000 glasača koji se spominje i nisu glasovi pravih SDP glasača. To su glasovi koje za sobom nose manipulatori iz SDA a kojih se u SDP-TK nakupilo podosta
To je to! Sad nema povratka za POBJEGLICE iz reda LJEVICE. Ovo je dobro, jer ce se baar izflitrirati levati.
Pametno.:))
Bijedic koliko god da je korumpiran jedini radi posao kako treba. Jedina kantonalna organizacija koja je donijela pobjedu SDP-u BiH u jednom kantonu. I dok je bio ministar u Vladi FBiH ako nista pravio se taj autoput. I nije fer da gubitnicka organizacija iz Sarajeva diktira ostalima sta i s kim koalirati. Bijedic je na proslim izborima osvojio 20 000 glasova, a koliko si ti Niksicu osvojio glasova za nasu partiju?
U centrali SDP-a u Sarajevu pogubili kompas, zaposjeli galvno odbor, uzeli pozicije i plate i samo hoće da štite svoje lične interese. Šta sad kada u SA ostanu bez 100 000 glasača??? Ovi u Tuzli neće proći dobro ako se priključe Lagumdžji, treba da se izbore i preuzmu vlast SDP-u sa zdravim snagama i idejama.
Bas me me zanima koliko ce glasova dobiti na lokalnim izborima? DA LI BI IMALI 50000 GLASOVA DA SU GLASACI ZNALI DA CETE KOALIRATI SA SDA? Glupani pohlepni.
Čitam u komentarima, kao Bijedić donio glasove SDPu u TK, hahahahaha da nije njega i sličnih lopova SDP bi u TK imao 100.000 glasova.
Jest ovim Bijedićima, Muratovicima i ostaloj bagri zinula guzica za foteljama, idite u SDA kad ste toliko zapeli za SDA.
Oči moje lijepe, kad su uskočili u fotelje gubitnici Mašić, Magazinović, Čengić & co šta je problem za Bijedića & Co koji je pobjednik???
Ukoliko SDP ne ode u koaliciju sa SDA, nazalost, slijedi pakao zvani SDA - PDA koalicija. Bjedic je korumpiran ali nije smetao Niksicu kada je vodio SDP TK koji je uzeo 50k glasova.
hoće Enver Bijedić da dobije po ušima.... napokon
Ne ide Bjedic, odose sve opstine na TK sem TZ, Kalesije i Doboj istoka.
Dobra tuzlanska raja, napustite izdajnički SDP.
Tuzlanski kanton dobio najvise glasova na izborima,a najmanje mjesta u glavnom odboru SDP-a.Nisam za ovog Bijedica,ali Tuzla koja je nosioc SDP uvijek bila,da bude ostavljena na stranu,to nije fer.
TZ unistavaju dvojac domacih izdajnika, Denis i Jasmin. Izdali su Beslagica, Delica, Tuzlansku inicijativu... Dok je kanton uvijek stao na stranu Jasmina i Denisa kada god su se za bilo sta kandidovali.
bolje SDA nego PDA
Da u tome je stvar.
Tuzno Bijedicu, tuzno... Zna se dobro na kojoj si prici dobio glasove da bi sad spinovao da zbog tih glasova moras u vlast. Konacno izlazi na vidjelo igrokaz tebe, Zlaje, Delica uz podrsku poltrona Komsica. Sad lagano iz SDPa, imas DF ili ovaj novokompotirani Zlajin SPD. Da budes pravi satelit SDA, sa certifikatom.
@lufta_cufta ako nisi srbofil i rusofil odma si nacionalista. Logika vam je bas jaka