Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Logika naseg naroda: SDP bio jednom na vlasti i nisu bili dovoljno dobro (iako su nesto i uradili) pa cemo zato zadrzati SDA koja se svakako i provjereno bezbroj puta pokazala kao LOSA.
@BORDO DNK Kritikuj ali dajmo im sansu... Jer ovako vise ne ide...
Ako je u ovoj sali vrh SDP-a nećete nabrati 20%. Sve već viđeno i sve istrošen kadar.
SDP BiH još uvijek ima stotinu mana, dok SDA ima samo jednu. Ne valja!
Tito Marsal *_*
Ili se meni cini ili stvarno nema nikog iz akademske zajednice i intelektualaca, kojima su stalno vrata "otvorena" osim Slave Kukica kojeg mozemo vidjeti i na okupljanjima drugih stranaka GS-a, DF-a, NS-a i tako redom. Boje se SDP-ovci saslusati akademsku zajednicu, da je to cudo jedno. Najvise vole pricati sami sebi jer su to jedini sigurni glasovi koje ce dobit.
"Mi građani.." Retard turski misli da može nekog prevariti.. Svi su građani. Republike Srpske,FBiH,Hrvatske.. Šta ko voli..
Ma lako je ba srat po ljudima i strankama kojima nije nacionalizam i planiranje pljačkanja svakog pfeninga od naroda u izbornim programima. Zato serije po njima, a birajte sdahdzsnsd da vas po sistemu "kakvi takvi, nasi su" pljačkaju do dna. Pa.S. Dno je davno dotaknuto
Borba i samo borba za fotelje...Najunosnija grana dobre zarade....i jedni i drugi i treći,četvrti se samo bore za VLAST i za lični interes...Lažemo sami sebe ako kažemo da nisu isti...Razlika se može naći ali ona je u miligramima...Nego oni kojima su se okoristili o bilo koju stranku/partiju valja zapljuvat u šake i ubjeđivat prijatelje,rodbinu,poznanike da su "naši" ipak bolji od "njihovih" i ukrug...
već vidjeno....
SDP VAM JE MOZDA I ZADNJI MOMENAT DA PRECISTITE SVOJE REDOVE I DA IZBACITE NA POVRSINU STRUKU,PAMET I ZNANJE I DA SE UJEDINITE SA OSTALOM ZDRAVOM LJEVICOM I ODLUCNO KRENETE NA IZBORE SA JASNO ZACRTANIM ALI I OSTVARIVIM CILJEVIMA U KORIST SVIH NAS JER JE TO JEDINI NACIN NAPRETKA I BORBE PROTIV OVIH KVAZI NACIONALNIH UHLJEBA
Lagumdžija je tu stranku sahranio davno
i sdp je zaposljavao podobne kada je dosao na vlast, po tome nemaju nikakve razlike u odnosu na sda, sbb, hdz...
Imaju bezbroj manjkavosti, ali su melem za zlocinacku SDA.
https://www.youtube.com/watch?v=ritZxM_uejA
od ovih je bolja čak i sda.
koliko puta su dobili priliku.Lagumdzija probao uvest policijsku drzavu glumio Titu al mu nije uspjelo.Istrosena im je politika, nista novo a i potrosili su sta su pokrali pa sad ponovo.E nece moci ovaj put.