Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raspad SDPa
Klix laze i podrzava laznu pricu SDP/NS/NIP funkcionera i clanova da se ta tzv. Koalicija zove "cetvorka" a svi znamo da je tzv"cetvorka" samo i iskljucivo u opcini Stari grad zbog Hadzibajtica, dok svugdje drugo u svim drugim opcinama u KS je to tzv. "Dvojka", odnosno "trojka", zavisno od opcine do opcine. Ma ne znaju vise ni oni sta su i kako su. Niko nikoga tu ne podrzava i svi su protiv svih, a ovamo javnosti i gradjanima lazu da se podrzavaju. SDA ce imati 9 od 9 Nacelnika u KS.
SDP/NS/NIP OPOZICIJO pozivamo vas da na legalan nacin pokusate doci na vlast, a to je putem IZBORA a ne kradjom glasackih kutija, te da se dobro politicki pripremite, da organizujete svoje birace, te da obezbjede veoma veliki broj svojih POSMATRACA NA IZBORIMA, kako bi u svakom trenutku kontrolisali i nadgledali izborni proces u BiH, te kako nebi ponovo nakon sto regularno izgubite LAGALI i KMECALI da su poktradeni izbori i da je kao eto bas vama neko pokrao glasove. Hvala!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E moja Vatrićko, skupili ste kandidate za vijeće sa ulice. Je li ti poznato: "Hoćeš li na listu" 😅😅😅
Tako je već na koliko izbora u Hadžićima jer pametni su se skloniluli vide nema smisla. Vlada jednoumlje ako kažeš da nisu u pravu uvrijede se kao da si im glavu skinuo.
Uvidio i SDP kakvi su cigani u 4 pa otisao,bravo za SDP
SDP najsmrdljivija stranka
Ko da gledam , patriotska koalicija: kifla-sda - nlb - sbb. Selam za sve postene ljude.. ojhaaaaaa
Enes Kazic je policajac za kojeg slobodno mozes reci da je mafija svoje vrste.. katastrofa
Jedini ozbiljan kandidat u Hadžićima je Ejubović Hamdo. Kazić ako osvoji 20% glasova može biti na konju. "Trojka" je kandidaturom Kazića odmah i definitivno izgubila u Hadžićima i da postoji kladionica na ove izbore svu bi svoju imovinu uložio na pobjedu Hamde
Loš potez SDP-a. Direktno u korist SDA. Natjeracete ljude da ne glasaju nikako. Zna se kome to najviše odgovara. A mene ćete natjerati da razmislim da li da podrzim SDP listu u mojoj općini jer se bojim da na kraju ne bude da sam dao glas za SDA.
Teško je ovdje definisati ko se raspada...Npr. SBB, koji je u koaliciji sa SDA, u Hadžićima podržava Kazića koji je kandidat opozicije. A Kazić je do prije par godina bio Hamdina desna ruka, otvarao mu vrata
Jo kad vidim razočarenje poslije izbora od ovih enesovaca. Sve su to bivši SDA-ovci, učlanili se u SDA stranku da ostvare lične interese, ali pošto nisu uspjeli onda izašli iz stranke i prozivaju SDA i Hamdu za sve od 96.g, pa na dalje, a do unazad par godina veličali tu istu stranku.
LAZE Klix i podrzava laznu pricu SDP/NS/NIP funkcionera i clanova da se ta tzv. Koalicija zove "cetvorka" a svi znamo da je tzv"cetvorka" samo i iskljucivo u opcini Stari grad zbog Hadzibajtica, dok svugdje drugo u svim drugim opcinama u KS je to tzv. "Dvojka", odnosno "trojka", zavisno od opcine do opcine. Ma ne znaju vise ni oni sta su i kako su. Niko nikoga tu ne podrzava i svi su protiv svih, a ovamo javnosti i gradjanima lazu da se podrzavaju. SDA ce imati 9 od 9 Nacelnika u KS.
Koliko te plaćaju zeleni da blatiš uokolo sve što nije SDA?
SDP je najslabija karika cetvorke. Lazna reforma koju su navodno odradili odlaskom Lagumdzije sad samo daje rezultate. Papci bi danas da se dogovaraju sa SBBom i SDA. A ne zele ni datu rijec da odrze.
Ama ljudi, SDP je naslijedila ime i infrastrukturu ali je koriste za lićne interese samo uže rukovodstvo stranke na svim nivoima
Joj jest dobar baner, svaka čast momku koji ga je dizajnirao!
Gasi mješalicu, motaj kablove neće SDP sa podrepnim muhama SDA u koaliciju. Svaka čast za hrabrost !
Sdp postala smetljarskA stranka
ovi SDP-ovci iz Hadzica pokupili raju iz haustora,,pogledaj samo spiska kandidata. nebrukajte se
Ma provaljuju se.