Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok NESPOSOBNE vlade povećavaju cijenu plina (drastično) jer ne žele ili vjerovatno ne znaju da se izbore za bolju pregovaračku poziciju, SPOSOBNE vlade uvode ovakve mjere. KADA BI SDA SUBVENCIONISALA PLIN ?! NIKADA!!!! POKRALI BI VAM I BOJLERE DA MOGU !!!!
SDA su neprijatelji ovog naroda. Samo im je vlast sveta a ako neko drugi pokusa ovu zemlju izvesti na pravi put onda ce na sve nacine pokusati da to opstruiraju. Znaci, crknite gradjani, nas samo zanima nastavak pljacke !!!
Je li stitite kao ZDK kad ste stigli na vlast pa su plate po 2 mjesecaki vise kasnile i jos smo se svaki mjesec pitali hoce li biti uopce?! A sebi ste redovno isplacivali! Radi dugova u tom periodu za stanarinu, rezije i vrtic (a da ne pricam da je i za hranu nedostajalo) morala sam kredit podici i jos se iz njeg nisam izvukla! Vi nekog stitite?! Bando!
od besmislenijih haraca u samom vrhu je plata koju dajemo ovom bezveznjaku sa slike...
Sektaški okot SDA gazi sve koji nisu pripadnici njihove halke. Pogan koja treba biti fizički uklonjena iz BH društva
nemoj nas ti stititi bogati idi u svoje selo odakle si i dosao pa njih stiti
Jadni smo mi ko nas brani....
Bravo za BH Blok samo naprijed
Pa zato kad dodje glasanje za budjete fino im blokirajte jer tako su to njhovi glasaći.nek kukaju onda postavite uslove koje moraju uraditi pa tek onda ruke za budjete.
Sus masicu parazitu jedan
samo nemoj da nas SDP brani
Ovo je najveća podvala građanima da će Kanton subvencionirati poskupljenje plina. Pa te pare za subvencije će opet uzeti građanima stalnim povećanjem budžeta, kao i obdaništa, zapošljavanje šehidske djece, plin... To je najbolji stranački marketing tuđim parama! LOL
Ma to je za dobrobit nooorodaa pa nema većih patriota od SDA oni su MOTOR, KIČMA ove države, oni nas za naše dobro peljuše djeca bi nam se raspametila da žive kao njihova :)
Kakvo licemjerstvo i jeftino prikupljanje političkih poena. SBBovac ministar je nadležan za BH GAS , zašto njih ne spominjete?
@Union Njih ne podnosimo, vas (SDA) mrzimo. Eto zašto!
Ne volim ga, ali je upravu. Cuj 30% skuplje, sreca pa je Vlada rekla da ce sve subvencionirati, svaka im cast!