Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mujo je rođen u BL,ako neće tu,gdje će.
Moze ali ako ce biti bez imena, da bude samo Ulica Nadarevica
Baš se SDP i NS pitaju u Banjaluci SDP osvojio na zadnjim izborima 50 glasova u Banjaluci, a Naša stranka 2 (dva ako nekom nije jasno)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Šanse da ulica u Banja Luci dobije ime po Mustafi Nadareviću iste su kao BiH da će osvojiti naredno Svjetsko prvenstvo u fudbalu.
Sad će iz Sarajeva biti sto zahtjeva za mlađašnog Stanivukovića , a ako ih ne ispuni neće biti ništa bolji od prethodnika. Istina je da skupštinom grada vlada SNSD sa koalicijom i da je Draško tu nemoćan, sve i da hoće.
prioriteti....
Ja tražim da Banjaluka napravi na trgu kip 🚜 traktoru
naravno da treba legenda je zasluzila
https://arh5.rtrs.tv/arhiva/2020/11/23/23_11_2020_aktuelno_uy9sg_live.mp4
SDP sa svojim izbornim rezultatom može samo da nešto predloži, a nemaju pravo da traže išta.
Hahaha vi stvarno ne znate s kim imate posla, nije vam to liberalno Sarajevo haloo, prije ce Bata Zivojinovic dobiti ulicu u Sarajevu, a i prije bi Mustafi Dodik dao ulicu nego ovaj Drasko dodjite pameti vec jednom
eto drasko, dobar politički start... da te vidimo
nema veze da je mjesec živio pa odselio rođen je banjalučanin ali ja mislim da će dobiti u zagrebu
@NATO vatrometi...ako malo više prošetate...mogli bi proći i kroz Titovu (više puta osuđivan), Principovu (doživotna, ubijen u zatvoru),Ghandijevu(više puta osuđivan), Martina Lutera Kinga, Đordana Bruna,Galileja Galileja...............
Ove komunjare su baš populisti.
ako nije srpsko to ne dolazi u obzir
Populisticki potez SDP-a. Koliko su imali glasova u BL, mozda 20.
Skupljanje jeftinih poena od strane jedne male partije. Mustafa Nadarević je bio odličan glumac, ali je bio - glumac. Ja sam ga volio i cijenio, ali nije doprinijeo čovječanstvu koliko mnogi pisci, kompozitori, naučnici. Zadnjih godina je umrla čitava plejada glumaca rođenih 30-tih i 40-tih, i sad vama važan samo - Mustafa. Jelde, ime nije važno. Ja sam siguran da njemu nije bilo.