Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEMA MUSLIMANA AKO NIJE IZ SDA - NEMA HRVATA AKO NIJE IZ HDZ - NEMA SRBINA AKO NIJE IZ RS - hahahhahhaa - nacionalisti će jednog dana sami upasti u svoju rupu
Koji će vam vrag srbi? Samo da naprave zlo.Oni ne mogu bez ubijanja i pljačkanja.
Jel to upucavanje Srbima. Hrvati su Srbima u Federaciji pustili i Drvar i Grahovo, a uskoro možda i Glamoč. Njihova mjesta bila pa im se vraća polako. Šta će Srbima Mostar. Kako bi bilo da Srbi vrate bošnjacima koji grad?
SNSD razgovara sa HDZ, a u Zapadnom Mostaru nema 1 Srbina 😂 Namjerno naseljavaju Srbe na bošnjačkoj strani...sad ce dovrsiti Sabornu crkvu i eto 15.000 Srba iz Pc krmetnjaka.
Jedina ''prava'' je da se osigura konstitutivnost srpskom narodu u sva četiri kantona gdje je '' neprikosnoveni gospodar'' HDZ, al ''zabol''i Dodika ili Čovića il Bakira za konstitutivnost vlastitog naroda gdje su god u manjini. To su gospodari i ''čuvari'' podjela svih vrsta.
Zalost hoce dodik cijelu bosnu da ocijepi.....
Zar postoji SNSD u Mostaru? Kod nas u Mostaru ima možda 5000-6000 Srba i to na bošnjačkoj strani.