Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sav im posao da ruse jedni druge, i tako u krug. Radi li iko ista za narod koji im je dao glasove.
Najjače što ko fol svi prave neke programe, a cijeli program se zasniva raspodjeli fotelja.
Hoće i Tuzla kao Sarajevo gej parade sveke godine dva puta
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
ovog Jakuba Suljkanovica bi trebala SIPA da hapsi. Covjek konstantno utice na smjenu vlasti u TK. Al to nije normalno. Lik se masno obogatio rusenjem Vlade godinama.
Kao i lugavicka koju je isto trebalo uhapsiti i oteti svu imovinu, a stekla je podobro prelijetanjem kao i siljo
Taman se čojk navikne sa jednom mrakom ,valja ponovo sa dugom jbt Pa ovdje zivjeti je umjetnost
Znači opet smjena...
Strašni političari
Pregovori su u odmakloj fazi ali nezurimo da se ne zehnemo pri raspodjeli resursa i to samo onih gdje ima dobre love.Sta smo dozvolili da od Drzave za koju smo dali 100tine hiljada zivota da nam neskolovani debili prave pijacu i na nase kci sve pokradose i unistise a mi kao najveci debili na svijetu blejimo
Jedina stranka dosljedna svojih obecanja "Nikad sa SDA" je NS. Respect.
Prodane duše iz SDP-a ponovno sa braćom iz SD-a, sad će opet prazna priča o ljevici i ujedinjenju, svi ste vi isti sa SDA bagrom makar znaš na čemu si! Fuj! Po prvi put u životu ću na izborima pocijepati listiće!
Trenutna vlada je uradila velike pomake u obrazovanju - besplatni učenici, policiji - uloženo 10 miliona u vozila i duge cijevi, u zdravstvu - ukinuli participaciju i decenijske famozne markice, isplatila jednokratne pomoći za energente, eno ih u Gradačcu kontaju kako da vrate radnike u fabriku što prije....itd...itd...i sada to treba shebati zbog fotelja.
Ovo je strašno. Jedini TK radi nešto po pitanju sigurnosti. I sada je došao na red.
Rade depresiju narodu kako bi probleme trojke skrenuli sa dnevnih tema, komunjare su zlo, kuko kriminalac i razni hoštapleri koji samo svoju korist a SDA na kantonu to treba dobro za gaće pa protres .
Sve otpad do otpada
Evo novih- starih uhljeba na sceni...
Vjerovatno im ne pase jer je sadasnja vlada nabavila 4 Senatora 😂
ma samo uvaljujte. dok ljudi sjede kući I ne protestuju, znači pase im. Podigni te poreze za 200%, smanjite platu, a ako vam se priguzi, slobodno u kuće I deri. kad je bal-nek je maskenbal
Ovo je najbolja vlada u TK
Samo rusit Lendohanr