Naša stranka uzvraća udarac
0
"SDP prikriva svoja partnerstva s nacionalistima"
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sdp se vara ako misli da moze bez NS, malo su se precjenili. SDP slabi a NS jaca , posebno poslije ovog dogadjaja. Sacekajte do izbora pa cete vidjeti..
NAŠA STRANKA NIJE NI SMJELA UĆI U KOALICIJU SA OVAKVIM SDP. ODAVNO SE ZNA DA JE SDP VLASNIŠTVO AUTOKRATE LAGUMDŽIJE. ALI BOLJE IKAD NEGO NIKAD
eto vam. to vam tako ide.kada sdp napravi svoju,našu stranku. .predsjednik i gen.sek. naše stranke su sdp kadrovi.sve drugo je bajka i laž.jednojajcani blizanci.
Stranka koja ima dozivitnog predsjednika i nije stranka vec privatna organizacija. NASI konacno shvataju da imaju posla sa Lagumdzijinim privatnim biznisom zvanim SDP. Nasa Stranka je posljedna oaza istinskih BH patriota koji se gnusaju nacinlaisticko-mafijaske politike koja nas je dovela pred nestanak.
jos jedna opozicija u fbih, zar nije dosta vjecita opozicija sdp. hajte malo u rs i to je bih. coca cola je izmislila pepsi colu da ne bi imali konkurenciju, ovako oni zaokruzili .
Dajem glas za sdp samo kad labundjija UMRE. sdp je NAJOPASNIJA stranka. Nedozvolite da se kajete u buducnosti, sto dalje od sdp. sdp je podmukli pomagac sovenizma. Saberite se.
Ma provalili smo mi ta kukavičja jaja, Bogićević, Pejanović, Lazović, Bajić. Oni nemaju šanse da dobiju glasove u RS. Oni malo nešto ušićare FBIH,prema tome njihova stranka je još jedno Potemkinovo selo u politici.
Dze ba pobjediti, u rs.
Svaka čast gosp. Danisu Tanoviću što je došao među nas, male i anonimne ljude, objašnjavati što i kako Naša stranka radi. Zaista ste prekrasno osvježenje na političkoj karti BiH, multinacionalna, multikonfesionalna, stranka u kojoj sebe može pronaći i vjernik i ateist, i građanin FBiH i onaj iz RS-a, a najljepša osobina Naše stranke je to što im članovi nisu arogantni ni kao oni iz male opozione stranke SDP ni kao oni iz velikih nacionalnih stranaka. Nadam se da će Naša stranka pobijediti na sljedećim izborima 2010. jer ona je jedino rješenje.
Ne umjetnici, vec kulturni radnici. Direktori i vlasnici BH-kulture. Jesu li oni nasa stranka, nas gradjana Bosne i Hercegovine a ne samo Sarajeva? Svaka cast Bojanu Bajicu. Najbolje bi bilo kad bi se svako bavio svojim poslom kako treba. Imamo previse genijalaca u BiH, a narocito u Sarajevu, onih koji sve znaju i u sve se petljaju.
mrzim sdp ali na ove ljigavce iz nase stranke mi se povraca. a danis je budala.
Jel ova Nasa stranka sta ostvarila znacajnije u pogledu glasova ili vlasti u manjem entitetu ili samo u vecem entitetu uzimaju glasove i vlast. A velis da su one vecinom bosnjacke, ko bi reko` s obzirom na broj Bosnji u BiH.
Kakav ba sdp?! To su lagumdzijice male.. Oni su davno postali kao ovi na vlasti.
@ha ha Ne znam zašto me spominješ, jer do sada nisam komentirao, ali evo, da ti odgovorim Nakon godinu dana partnerstva mogu reći da razlike između SDA i SDP i nisu velike. I jedna i druga su mahom Bošnjačke, mada se obje deklarišu kao građanske. Netrpeljivi su prema svemu što ne misli kao oni ( dakle ne vide svijet kao crven i li zelen već raspoznaju i druge boje). Naše partnerstvo se počelo raspadati kada nismo pristali da zažmirimo na prijedloge kandidata za koje smatramo da čine gradu štetu, a završilo kada smo pokušali da ih spriječimo da od novca poreskih obaveznika kupuju televiziju za koju niko ne zna ni čija je ni koliki je tačno dug, a da ne govorimo koliko će koštati da se održava. Naravno da je najbitnije da grad dobro funkcionira i zato smo glasali protiv. Potrošiti par miliona na tv koju niko ne gleda nam se ne čini prioritetnim. Dakle, ja ovo ne smatram opstruiranjem funkcionisanja grada već upravo obrnuto: želju da se okrenemo prioritetima.
eto u nasoj stranci su umjetnici, a u sdp-u sve politicari profesionalci...! svaka cast, sto su profesionalni...!