Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da se vise rijesimo nacionalizma i nacionalista jer se vidi da oni koce. stalno se povlace neka pitanja koja jedna narod izdizu a drugi ukopavaju. Trebamo se ujediniti i nema drugog rjesenja.
Slazem se. Nacionalisti nas pokopase zadnjih 20 godina. Vise ulazu u dzamije i crkve nego u fabrike.
Lijepo je imati dzamije i crkve ali ne moze se od njih ziviti vec od radnih mjesta.
Proće dobro ko Španci na SP-u
HAHAHA Klix povukao anketu za Predsjedništvo jer je Bakir Hadžiomerović imao daleko najviše glasova.
Cuj uvjereni...koji idioti...
jakako pušenje do filtera sdp.
"Drugim rječima u SDP-u su potvrdili i javno priznali da su zadnjih 15 godina imao totalnu kontorlu nad FTV-om upravo preko Hadžiomerovića."
SDP LOPOVI GUBITE IZBORE !!!!!!!!!!!!!!!!!
Vidi Hakije čakije Meholjića . Hhahaha . Sigurno će SDP sa njim i sa Zlatkom ostvariti dobar rezultat.hahahahahahha ma daj.
Od svih kandidata Bakir Hadziomerovic je najbolji kandidat... I nadam se da ce svi shvatiti da nam je dosta nacionalista i lopova...
Svi oni koji glasaju za nacionalne stranke,koje nas 20 g dijele da bi nas pljackali,koji nas svrstavaju u torove,u kojima smo njihovi robovi,i kojima samo oni imaju pravo da kreiraju nasu sudbinu,svi oni koji glasaju za one koji su davno odustali od borbe za cjelovitu Buh,za onu Bih,za koju su glasali gradjani i patriote 1992 g ,na Referendumu za neovinost,koji sebe svrstavaju u te torove,zeljni novih podjela,su stetocine i izdajnici ove zemlje,to su crvi koji nagrizaju drustvo drzave koja pretenduje da jednoga dana bude sastavni dio Evropske Unije,sto znaci da bude u pravim smislu rijeci Pravna Gradjanska Drzava.ZAto cu do sam ziv da glasam za socijaldemokrate koji jedini u svojim redovima mogu da okupe patriotu i Bosnjaka,i Hrvata i Srbina.Ostali samo razgradjuju drzavu i unistavaju je.
pa svi ce da aminuju ono cemu se Hadziomerovic 10 godina borio u 60 minuta!
Pogledamo li druge kandidatske liste,vidi se ocigledna razlika u odnosu na SDP-ovu.Mislim da Pudaric sa pravom je samouvjeren i da ce na ovim izborima tako i biti.Dosta nam je vise lopova i nacionalista,koji samo sebe gledaju i ovoj drzavi ne zele nista dobro.
Jes ti dobar s glavom? Nabroji razlike između lopova iz SDA , HDZ , SBB , SBiH i lopova iz SDP-a
pa kad vidim ove ostale kandidate ovo je najbolji definitivno. ..
Relano svugdje ima dobrih i manje dobrih ljudi, s tom razlikom da u SDP-u zaista ima dokazanih patriota i boraca za ovu zemlju, ljudi koje nije strah život staviti na kocku za dokazivanje pravde! Nikšić. Helez, Bečirović, Hadžiomerović big like
Vala i jeste najbolji,ako vec moram birati od ovih sto su nam ponudeni on ima moj glas..ipak bolje i za njega nego za Hodzu,ili SDA-ovskog lopova, te ratnog tajkuna Fahru Radoncica..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDP je stranka koja raspolaze sa obrazovanim ljudima i ne sumnjam da je bilo problema u odabiru kandidata.A Bakir je prije svega mlad covjekkoji je pokazao da se zna boriti i sa najvecim kriminalcima,lopovima i covjek koji zeli BiH pravednu i bez korupcije.Nadam se da ce dobiti svoju sansu.
sretno bilo i da se uklone ovi nacionalisti koji jos od 90-tih truju narod i djele sve sto stignu u drzavi
hadziomerovic je najbolji kandidat iz reda bosnjaka, ovi ostali su svi imali priliku da se dokazu ali nazalost nisu i vrijeme je da neko drugi pokusa
Od ovih ponudeni definitivno najbolji kandidat je Bakir H. Covjek koji je jos prije par godina razotkrio kriminal,pokazao da ima zube i znanja da se suprotstavi izazovima.
multinacionalna stranka za multinacionalnu drzavu.. sve ostalo znamo gdje nas vodi...
Prošo ti dobro
Da pojasnim misao Prošo MU dobro