Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kad oni počnu pozdravljati sami sebe i davati sami sebi punu podršku. Pa to je toliko otrcano da ne možeš vjerovati da oni vjeruju da će njima iko više povjerovati. :-)
Ovaj Zakon o povoljnijem penzionisanju boraca je jedna od rijetko lijepih vijesti u poslednjem periodu. Svaka čast svima koji su dali svoj doprinos da se ovo realizira.
SDP svaka vam cast na radu,vi ste primjer dobre stranke i ljudi koji rade...samo naprijed..
nema sta postena stranka...pa nije je komsic dzaba napustio...cim oni imaju posla sa fahrom...to sve govori o njima i njihovom postenju...
@dreamebox,zunzafri,Rad1uS dobra vam stranka cim je spala na tri covjeka.Ups pa ti si isti hajvan kojeg Sratko placa.
Vidim i tebi je bas zabavno :)
Centar "Vladimir Nazor" u ovoj godini neće realizirati nijedan značajniji projekt, jer im je budžet smanjen za 15 posto u odnosu na prošlu godinu. Sa 932.000 KM, koliko je za njih Općina Novo Sarajevo izdvojila, jedva će moći preživjeti u tekućoj godini, kazao nam je direktor Centra Zulfo Ahmetović. Svaka cast SDP ima Vozd za novog stana. Slomi se SDP,SDA,SBB.HDZ itd da podjele raji.
Svaka čast SDP-u na napredku. Trebaju biti još uporniji i dići nas na noge !!
Odlicne vijesti od strane SDP-a koji ocito ulaze jako puno napora u Bosnu... Svaka cast :)
SDP je i najzasluzniji za svaki napredak BiH u zadnjih nekoliko godina.. Svaka cast, samo naprijed. Nisam bio neki SDP-ovac ali svojim radom i trudom su me uvjerili da su stranka koja najvise radi za gradjane BiH...