Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Psi laju karavani prolaze
I trebaju Bošnjaci da imaju podršku zemalja Islamskog svijeta.
@BosanskiKraljTvrtko2 A jel nasa logika da je SDA konstanta - po defaultu je ovo njihova drzava i vlast. Onda SDP dobije sansu, ne ispune u potpunosti obecano i automatski se vlast vraca SDA-u jer SDP ne valja? I SDA ostaje na vlasti suvereno dok se ne pojavi neko bolji?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bakir pusach chune Erdoganove. Bio i ostao.
@vincent_vega I sve to zbog izbora... On nema ni mozda, ni ideologiju, ni plan... Jedno veliko nistavilo i borba za vlast..
@pascal Ne znam vise sta da kazem... Bojim se da se vise ne uklapam u stanje uma svog naroda... Vakat selit se odavde...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cuj komunjara,ratnih profitera,ratnih slucajnih prolaznika....
sta ste se uzdigli misevi nicega vas nije stid sve koristite samo da se promovisete
Ma blago nama, tu ste vi da nas povedete u svijetlu budućnost. Kada ste imali priliku ponašali ste se isto kao i SDA, ali ovaj put ako narod glasa za vas sve će biti drugačije. hau jes no.
Rekao je u prenesenom znacenju , sta ponavljate kao pokvarena ploca. Ne smeta vam kad pojedini ''veliki'' politicari negiraju B, pljuju po njoj i iako bezobrazno luksuzno zive od te drzave, kada isto tako govore o 10000 radikaliziranih Bosnjaka, kad pojedini predsjednici govore o mogucem ratu,,,,i 10000 dr nebuloza, prijetnji a smeta vam kad bakir nesto kaze. Ma stidite se uvlakuse jedne
Marš govnari jedni, imate li išta konkretno kao opozicija da ponudite?
Sreca pa Vam ne treba nekoliko dana da bi dali odgovor na jednu izjavu.
Vidi ga tokom rata dijelijo humanitarnu a sada pametuje,bas smo jadan narod ko nas pestavlja.....
SDA, SDA... majka ih se odrekla, crna zemlja pokrila, mutna voda odnijela.
A ZABORAVIH A NEVALJATE NI JEDNI A NI DRUGI (SDA) HEBO VAM PAS .....!!!!
Takvu su pricu Rusi pricali i Amerima jesenas.
CEKATE SAMO DA SDA ILI NEKO IZ SDA DA NEKU NEBULOZNU IZJAVU I ONDA SERETE I OBLIJECETE KO LESINARI OKO NJE 2-3 DANA DOK JE NE OGLODJETE A ONDA CEKATE SLIJEDECU I TO VAM JE SAV PROGRAM IZLASKA IZ KRIZE DA STO VISE GLASOVA DOBIJETE OD BOSNJACKOG IZBORNOG TIJELA, A NISTA VISE MULCI JEDNI NI NEZNATE!!!A TREBO JE TEBI NIKSICU, LAGUMDZIJI I VASOJ MALOJ IZDRKOTINI BAKIRU HADZIOMEROVICU OSTAVITI BOSNU U AMANET, JEL DE!!!
Bas kada komunjare pocnu pametovati covjek bi sra...toliko su godina vladali i sve je bilo nakaradno,to su politroni,najgori na planeti,to treba zakonom zabraniti da djeluju......
kaze covjek koji je (dok je SDP bio na vlasti) zaposli brata i pravdao kako je to sasvim OK.. SDA, SDP, HZD SDS SNSD sve su to ista govna, iste istrosne face 'kvazi' politicari...
Sa Turskom treba razvijati dobre odnose. Turska ako ima veci interes ona ce investirati 100 milijardi dolara u Srbiju, a u BiH ce pomoci narodnu kuhinju sa 100 maraka. Ne postoje bratske zemlje. Mi da smo konkurentni investirali bi i Turci i Njemci. Turska cuva BIH onako kako je '92-'95 cuvala. Nikako.
mrš vi crveni !!!!!!!
Amanet Izetbegović .. Stranka Darežljivog Alije