Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od porucivanja i blebetanja nema koristi. Spasite čovjeka
@gofrombalkan Kako ce ga spasititi kad su drzavne sluzbe pod politickim pritiskom udarile na njega.
E ucitelju dok si poducavao matematiku bihacku djecu 15 godina i sa njima redovno osvajao prva mjesta na svim mogucim takmicenjima u BiH, onda si bio dobar. Ali sad vidis kakva je Bosna i Bosanci, bez integriteta i obraza, uvijek spremni jeftino se prodati, pa i izdati.
Kazu ublehasi koji su Amerikancima isporucili Alzirsku grupu, uprkos presudi Ustavnog suda da ne mogu biti izruceni, a napose sto su znali sta te ljude ceka nakon izrucenja...
Mene ne interesuje stav SDP ali Bakirovo maslo'' ni u ovome nije ''za Ramazana''. Al' sve dolazi na svoje ,lagano ali dolazi. Prvorođeni-prijestolonasljednik od milja ''Moj babo je , moj Babo je..'' koji baulja na valovima ''velike intelektualne baštine'' MM, uništava biće Bosne (BiH), Bošnjake i Bosnu gura u ''srednji vijek'', suprostavlja Bošnjake i unosi smutnju među njih ali to je opus ''riđobra-ga-DOG''.
segmendina mu ne da pa nervozan
*ebite se i vi komunjare malo
Ma hebo to, nego da vas pitam, obavise li Izmetbegovici umru, umrjese li?!
Ne volim ovaj SDP, ali oni su u ono vrijeme po nalogu iz američke ambasade uhapsili i isporučili prave teroriste, a ne ovakve koje je diktator iz Turske proglasio za teroriste. Zamjeram SDP-u što jasno i glasno ne kaže da je to po Bakirovom nalogu! Dakle, po nalogu Erdoganovog malog!
SDP supljira kao i SDA..Damir Hadzic radi gore stvari..Povedite racuna o svom radu i kako zaposljavate ljude u drzavne jasle..
A kad je svojevremeno vaš bivši predsjednik slao na guantanamo, to ništa. Kad je Abu Hamza ni kriv ni dužan boravio gotovo 8 godina tad se niko nije brinuo a kamoli govorio da je to teror. Prokleti političari gotovo svi, čast pojedinima, ima ih, samo gledaju da iskoriste neki događaj u svoju korist, baš njih briga za tamo nekakvog keskina
Sta vi komunjare pričate a ljude ste neduzne koji su branili ovu drzavu slali u gvantanamo.. Puuu
kaže sdp koji je pohapsio alžirce
"...hoces reci Niksicu,da si ti vlast,da bi ti ,recimo zahtjev Rusa ili Amerikanaca da im izrucis nekog njihovog,ignorisao...daaaj Niksicu.Osim toga ne treba nam nikakva frka s Turcima."
Umjesto tog covjeka i slicnih slucajeva, treba sve sprovodioce otpremiti u drzave nalogodavce. Od onog sto je ukucao slova u Word do onih sto su stvar sproveli u djelo. I kad i ako se uspostavi da nije kriminalac, ti ce isti biti odgovorni za obestecenje, a i dalje ce sjedjeti u foteljama. Cemu velelepna zgrada ako se bave kriminalom?
To treba biti sve transparentno. Stvar je u tome da je amerika jedva uspjela da odbaci takav pokušaj turske u americi. Mi smo razjedinjeni , u haosu i vrlo lako smo podložni vanjskom uticaju. Srbi to vide kao pobjedu pravoslavlja. Jedan ISIS manje u BiH za njih. Jedina greška je ta što se nije transparentno oko slučaja da građani mogu mirnije spavati osigurani njima se neće nepravda desiti.