Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP sa ovim stavom je u pravu 100%, ali dajte oslobodite se ovoga demagoga više ako hoćete da dobijete glasove normalnog naroda.Ovaj Mašić glumi ljevicara a puca se ofjelima i satovima od nekoliko hiljada maraka. SDP se mora osloboditi ovakvih kočničara. Podrška Igoru ali ovom Mašicu nikad.
Zamislite kada bi sve politicke partije radile upola koliko pricaju... gdje bi nam bio kraj?
Zeleni su odron, ali sto crveni lazu to je strasno. Zeleni se bune da bosnje nema na prvim pozicijama kantona, na to patriota crvenih veli sta ima veze, dovoljno vam je sto ste vecina u KS. I sad izleti ovaj propali voditelj da brani to, kako je ok da bosnjo glasa ali u njegovo ime odlucuje neko drugi. SDP bi bolje prolazio da se pomiri s cinjenicom da zive i rade jedino tamo gdje ih bosnjo bira, supljaci kako su stranka svih jasno se vide u hercegovini i rs, nema ih na mapi. Sto li ?
Masicu bezveze pricas
kako je samo ružan frajer,hebo Gračancu svoju rodnu
DRUZE izbori su pokazali da si nebitan i ti i tvoja stranka iz koje su izasli svi intelektualci a ostali samo bezveznjakovici
Mjesto papak, mjesto! Pichkousti!
Nije to njihovi srbi i hrvati nego, oni koji su za Bosnu i Hercegovinu. Dao Bog da propadate i ako Bog da otici cete za 5 godina SDP ( Srbski dobrovoljni spijuni ).
SDP se ponosi sa agresorskim vojnicima VRS,koji nisu okaljali obraz,kako kaže Nikša i agresori mogu biti neokaljanog obraza!
Po SDP logici oni su pretplaćeni na ta mjesta. Zato je i SDP koji je u to vrijeme bio na vlasti pozdravio naopaki odluku o konstitutivnosti po kojoj u RS ona nema nikakav značaj za Bošnjake i Hrvate dok u Federaciji omogućava blokadu vlasti...
Da nema sda ovi sdp-ovci tačno ne bi imali o čemu pričati, bezidejnije i bezličnije opozicije kao ove nema nigdje u svijetu, ono kad su bili na vlasti samo su pokazali da ništa bolji nisu, čak su možda i gori (npr zakon o jmbg ili asimetrično uređenje rs i fbih).
eto igore..nek si vala bio borac i nek si provjereni patriota..ali si srbin jbg...allah će te nagradit!
Ološu crveni, nepismeni, bijedni, iskompleksirani, bez vjere i morala. Da vam nije SDA, morali biste zatvoriti radnju, jer ste toliko bezidejni da ne znate trtljati ni o čemu drugom nego o SDA.
Nemate takta! Toliko puta ste svojim izjavama dodatno usložnili situaciju u BiH. Toliko puta ste svojim komentarima uspjeli da minimizirate osude prema secesionistima jer ste, kao da je dogovoreno, svojim izjavama malte ne uspjeli da izjednačite agresora i žrtvu! Igrate za političke poene ne prezajući da prodate i interese bošnjaka. Razvodnjavate zajedništvo naroda, pravite podjele. Nekada sam mišljenja, da pored vas BiH i bošnjacima ne trebaju drugi neprijatelji! :/
Kako je samo lijepo nalagati svasta pred izbore pa onda u opoziciju da se ne bi pojavili neki novi ljudi vec da mogu ostati u raznim parlamentima ovi "vjecni" supljolozi i uhljebi Damir, Sasa, Nermin...
Vi iz SDP-a i nemate neke logike Jedina vam je logika da se raspadate kako je Lagumdzija otisao.