Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li ste prilikom sastavljanja listi za izbore takodje primjenjivali popis iz 1991 godine?
U CIK-u sjede uhljebi koje bi trebalo poslati u zatvor zbog krsenja Ustava. Obicni kriminalci koje niko ne kontrolise a placaju ih, sa strane, fashisticke stranke. Stoka obichna.
CIK je donio takvu odluku kakvo je zaista stanje u BiH. U Federaciji BiH se napravio građanski blok tako da CIK smatra da za Bošnjaka građanina nije problem dali vladao Srbin, Hrvat ili neko treći, pa prema tome ko šta traži taj i dobije.
Svaka cast za CIK
Aneks 7 je ono što je potrebno pod hitno ukinuti, jer se više nema ko vratiti na prijeratna mjesta življenja. Ko je htio - vratio se. Šta ... je li potrebno čekati još 123 godine da se potomci potomaka potomaka vrate tamo gdje su im živjeli pra-pra-pra ? Većina je već odavno u svijetzu, trbuhom za kruhom, i teško da će se ikad iko vratiti. Iz toga razloga, Aneks 7 je kamen oko vrata cijeloj državi.
Moze, ali daj da ukinemo kantone i jacamo federaciju, tako da smo svi jednaki i time bi se donekle ponistili rezultati etnickog ciscenja
@klix.fb Ne načinjati pitanje kantona sve dok se ne riješi pitanje ukidanja Aneksa 7. Razlog za to je da ta dva pitanja pripadaju dvama različitim sporazumima - Dejtonskom i Vašingtonskom. Zato, ukidanje tj, trenutno okončanje Aneksa 7 ima prioritet.
mnogi misle da sam neki SDA navijac al volim samo one koji su uz BiH, svaku stranku koja je probosanska, dakle ne samo SDA, tu su i DF i SDP i NS itd... Problem je to NEjedinstvo mesju ovim strankama ... ljudi moji zar je moguce da neka od ovih stranki bude opozicija sa opravdanjem "necu sa SDA" i onda kada se glasuje za zakon koji bi trebao biti u korist svih Bosanaca jedna od ovih stranaka ce biti protiv jer ne zele glasat za isto sto i SDA ? Sami sebe ukopavamo!
Bakir prije desetak dana na razgovoru s Covicem, a sada vidimo rezultate. Onda ide apelacija, koja ce "slucajno" bit manjkava i zbog toga odbijena. Sjetite se revizije tuzbe protiv Srbije!
kako si ti to sve analarizo svaka ti cast! :) jesil skonto da je irena koju je SDP proguro u CIK glasala ZA ovaj prijedlog ?
@Dmysteria Ja se slazem da se ovo prepusti presjednistvu, nek vecina odluci! :)