Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bitno je neka je Komsic produzio svoj boravak u Americi sa svojom zenicom i sakupljao politicke poene od dijaspore, a to sto nije dosao u Brisel na jedan od najvaznijih sastanaka za drzavu za njega izgleda nije neki propust...tim potezima pokazuje koliko mu je stalo do gradjana i zemlje
Ocigledno da je skupljao i zapoceo predizbornu kampanju...a on je politicar koji nikad nista konkretno nije uradio...
Putovao po Americi i skupljao pare od dijaspore za kampanju. A predstavlja se ko posteni politicar kome je stalo do BIH.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
komsic i njegova stranka su pokazali pravo lice, nije se udostojio doci na sastanak u brisel i tamo reci sta ima, a sad preko saopstenja pametuje sta valja a sta ne valja
ispucao čovjek dva mandata, uradio NIŠTA, jasno i njemu i svima oko njega da će se DF kako nastade po principu "tresla se gora rodio se miš" tako i nestati, a mora od nečega živjeti!!! Poruka gospodinu Komšiću; vjerovat ćemo ti tek kad bar 10% rečenog sprovedeš u djelo, a do tad ovaj populizam osuđujem maximalno!
Šta bi Zloja, da se i oni koji nisu napravili ovaj belaj, uhvate sa njim i ostalih šest u kolo. Onda bi i za Željka bilo sa kim si takav si. He, ali se DF i Željko neće hvatati ni u kolo ni za vratove dok se izbori ne obave. A narod sazanao! Neće više dozvoliti da glasa za četiri mitute - pa se kaje četiri godine! No njegova žena nema firmu koja od telecoma vuće pare, i nije bila u Istanbilu sa dvadesetak hiljada DM mjesečnim troškom i nije ukrala ničiji doktorat. Inače protokol je protokol, Šta ćeš! A ove krtice koje ste ubacili su locirane po imenično. Imamo dobar antivirus zvani.... saznat će te na vrijeme.
krajnje bi vrijeme bilo ako iko zeli dobro ovoj drzavi da se ukljuci bez obzira na to da li je u vlasti ili je opozicija. nadam se da ce i zeljko jer se do sada "prodavao" kao patriota
Od samog pocetka je Komsicev cilj je bio, uvuci se u neku stranku kao sto je to SDP, doci do dobre pozicije kao sto je to PREDSJEDNISTVO, napustiti SDP i onda stvoriti svoju sopstvenu stranku, a to je DF, a sta je za to vrijeme uradio za svoju drzavu, za svoj narod, jednom rijecju NISTA !!
Nacionalizam je demijurg nove stvarnosti, dakle sto vise imamo ovakvih nacionalistickih stranaka poput SDA i HDZ to nam se prije nova stvarnost blizi, oni sami sebe anuliraju!!!
Samo nema veceg cigana od ovog Sejdica .... hahahahhahaaa
Zamislite ovoga uredjenja BiH: 1. Jedan predsjednik Republike Bosne i Hercegovine s dva podpresjednika (narod bira i probire bez obzira na nacionalnost i vjeru) 2. Jedna vojska 3. Jedna policija 4. Bez entiteta odnosno unutarnjih podijela Sazovite jedni druge i usaglasite se!
Komsic je folerant koji samo gleda da opstane na poziciji sto duze uz sto manje truda i bitnih izlaganja, ali na taj nacin nece moci nista napraviti.
Šta šef Frontalnog poremećaja ima bilo kome reći i sugerisati kad ni on sam sebi ne povjeruje ono što pred ogledalom izgovori kao probu pred govor!
Lajte kere SDP-ovske. Ali samo do oktobra 2014. kada će vas zauvjek pokriti prašina.
I tako to radi Komsic..sve jasno kao dan..naredni izbori DF produzena ruka SDA...
strasno ali istinito
Samo da vam još i Alah da, ali griješili ste... jako.
Lajte kere SDP-ovske! Ali samo do oktobra 2014. god. kada će vas zauvjek pokriti prašina.
naravno da se trebaju ukljuciti i Bakir i Zeljko i Nebojsa. Zeljko me je malo iznenadio kad je ostao u Americi, a nije dosao na sastanak u Brisel
Predsjednistvo BiH koristi svoje fotelje, samo za poboljsanje i dovodjenja do veceg nivoa svoje stranke.
Komsicu istice drugi mandat,za ta dva mandata koliko je uradio znaju i ptice na gradni jedno veliko NISTA,kao uvijek ga opstruiraju ova druga dva calana,suplja prica..Komsicu pokazao si koliko je od silne price bilo istine,koliko se boris za zemlju i narod.Sramotno..
Neka tvoga pljačkaša Sokola i ostale privrde Mostara, a i šire! Zštito te je samo tako i neka je.
Zelim funkcionalno predsjednistvo u sluzbi gradjana a ne predsjednistvo u kojem sjede napuhani majstori kojima je njihov ego bitniji od svega.