Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini lijek za BiH je ukinuti kantone. A ovi iz vlada kantona nek vaze po birtijama.
sve su ovo potrosene stranke, manje vise svi isto rade.. SPD je imao svoju priliku i akd ce to opet, ako ikada, da se desi samo Bog zna.. Treba nova snage, nova NEnacionalna stranka, sa potpuno novim ljudima koji do sada nisu bili clanovi niti jedne od postojecih stranaka.. mozda bi tek tada stvari krenule u nekom smjeru, nadat se boljem.. ovako sve isto..
bravo sdp
E moj Balijo,Ustaso,Cetniku....vjerujte vi SDA HDZ-u i SNSD-u pa cete daleko dogurati Samo DF I SDP!!!
Ma ja ti se vodi onim:"Nisu musliman ako ne glasas za SDA,Hrvat za HDZ,Srbin za SNSD"
PA đe bi drugo neg u kafani ?. Kako se zvala kafana ( kahvana, kavana) Kod horoza, kokota i pijevca ( nekadašnja kod TRI horoza) ??
Bravo SDP, nikad sa Fikretovcima, a Bgm vise nikad ni sa SDA.. Pozdravljam ovo
nemoguće, ovi iz SDA su sve vjernici, najveći muslimani ikad rodjeni u sunčevom sistemu .. oni ne idu u kahvanu
@shahzudin .. dogovorili se da nas ye__bu do smrti
a kako je moguće da se SDP nije nasao u toj kafani ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)