Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje dvije sjednice pa duplo naplatiti...logicno
balijska gamad
mozete raspravljat o cemu hocete sve je otislo u nepovrat. svi ste isti je.o vas lagumdzija
ŠTA JE BA ŠTA HOĆETE ? NIJE ŽURNO :))) ZAto su dvije reforme pa ti raspravljaj i amandmaniraj ako imaš vremena :== )) Reformaska agenda braco ne trpi odlaganja ! :)) Sebija ne trpi prigovore i da je nekoi uzima u usta, a vi biste UPRAVO TO ! Stidite se :))
OVO JE ŽURNO, al nikom se ne žuri jer KONZUM u BiH ima 450 miliona duga a nema imovine :))) PERNAR objašnjava šemu izvlaćenja, ISTI JE KO ZA INU HOLDING U BIH, i tu nam sliejdi KOLAPS u agrokor stilu. http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/479510/pernar-zna-kako-je-todoric-uspio-natovariti-dug-a-spasiti-svoj-dvorac-pogledajte-objasnjenje-s-dvije-boce-votke-limenkama-energetskog-pica-i-cokoladom
Prvo, je neophodno objasniti primitivnoj bagri, šta je zdravstvo a šta obrazovanje.
Njima u skupštini to znači samo jedno - bacanje para koje bi mogli sebi uzeti. Tako da je svejedno.
Mars komunjare odvratne!
Ti voliš SDA krikinalce da te guuzzee