Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zasto bi podrzali,Kojovic je jos jedna od politicki ubleha u KS !!
Bas tako. Lik koji nikada nista nije uradio, predlozio. Uzme onaj Laprop i igra Pokera i Twitzera za vrijeme sjednica
Upravo tako, Kojovic jedino sto zna jeste kritikovati druge za razne poteze ... nikad nije dao konkretan prijedlog kako rijesiti neki problem, ali za svako ponudjeno rjesenje je imao samo negativan stav.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kojović prvo treba da se upristoji i sredi ,a ne da izgleda ko propali roker iz 70'.Da li ikog ovdje zanima šta je po struci taj Kojović i kakvog radnog iskustva ima ?
Kojovic je lik koji samo znaci definisati probleme i kenjati o njima a nikada nesto konkretno predloziti!
Isti je Komsic, prica i pametuje a nista ne radi.
Kakav Kojovic i njegova kandidatura, pravi sebe kao heroja u stanju koje se desava u KS i misli time nesto postici. Ocigledno da mu to nece poci za rukom jer uostalom on i nije covjek koji bi nesto uspio uciniti na poziciji mandatara vlade, jer se vidi koliko je uspio stvari uciniti za vrijeme svoje "politicke" historije
Tesko je podrzati covjeka za koga znamo da je nesposoban da preuzme jedan tako odgovoran posao.u potpunosti smo svjesni da trebamo covjeka koji ce znati da sve ovo digne iz pepela,jer smo se nasli na samom dnu.Kojovic na zalost nije za to sposoban.
Da se razumijemo svako pametan Kojovica nebi podrzao,to je osoba koja puno prica,a nista ne radi,on se nebi mogao i nebi znao uhvatiti u kostac sa svim problemima koji su trenutno nagomilani i koje je iza sebe ostavila ekpertna vlada,trebamo covjeka koji ce znati raditi posao premijera.
SDP samo blokira i opstruise, SDP su grobari BiH
I am Fikret and I know your madafaka secret
Haha vidi vidi stranackih placenika i ovaca sto komentarisu, svi se razumiju u politiku i ko je podoban a ko nije, a blago nama sto smo pametni:)
Ne moze on onako neuredan nigdje...
Vlada KS je puna nesposobnjakovica kao sto je ovaj Kojovic. Vala sama kandidatura doticnog gosp iznenaduje,dosta su losi stvari ti kadrovi uradili, ne podrzavanje od strane SDP-a je opravdano !!
I Nasa stranka i Kojevic nek zaborave kandidaturu, nista od toga.
nema nista dok narod ne popali centrale stranaka
Pametno, uopaste ne zasluzuje taj glas.
Nije nikakvo cudo sto Vlada KS nikad nije kako treba ni funkcionisala, upravo zbog toga sto su je vodili ljudi poput Kojovica.
Kojovic nema nikakve kvalitete da bude izabran na mjesto mandatara vlade. SDP stranka opravdano odbija dati svoj glas !!
Pa mislim da bi time bila potpisana propast Kantona Sarajevo