Sekretar SNSD-a, Vasić
0
"SDP nastavlja bezglavu politiku"
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo napadaj. SDP dobija kampanju hehehehehe
Hajde ti punoglavac, popij casu mlEka i na spavanje....je*o te dodo! I ti mislis da si neki faktor?????
E bas imamo srece sa tim socijaldemokratama...Koliko su se Zlaja i Dodo nauzimali, mogli bi komotno da osnuju novu socijaldemokratsku stranku drzave, pod neutralnim nazivom \"ZA BOLJI KAVIJAR\" !!!
Izgleda da ce se desiti narodna poslovica \"corava koka zrno nadje\". Ispada da ce ovo pogoditi SNSD vise nego ikakva druga taktika,jer bez licence medjunarodne asocijacije socijaldemokrata su nacionalna(nacinalisticka) partija.SDP ponekad pogodi u SRIDU narocito u zadnje vrijeme.