Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro to za SNSD, al ovo za SDP, ma daaaaj profa, oni su na svom mjestu samo sto smo mi glupi pa ih ne razumijemo
KUKICU BAS SI PRAVI PROLJEV....TI SI BIO TITOV PIONIR, PA SI BIO PREDSJEDNIK OMLADINE U SREDNJOJ SKOLI, BIO SI KOMUNISTICKI PARTIJSKI SEKRETAR, PA SI BIO CLAN GLAVNOG ODBORA IZDAJNICKOG SDS-A, A SAD NESTO KAKIS JER SI U SNSD-U...LJIGAVCI POPUT TEBE ZA SVA VREMENA IMAJU PO JEDNU KAPU...FUJ, GNJIDO..KO NAM DJECU UCI...
JOS DA IM VIDIS KADROVA .. KOJE JEDNOUMLJE ...
SDP JE JEDINA ALTERNATIVA
SDP su komunjare i fasisti. Najvece lopine, krali su narod 50 godina? Kako su komunjare dobijale stanove na ciglanama. Zasto normalan narod nije mogao dobiti, al je komunisticki establisment dijelio svojima sakom i kapom. Komunjare vozdra.
jugos = komunjara
U čemu je problem???Bar nisu nacionalno obojeni i ako jesu lopovi bar su pismeniji lopovi...znatno manji procenat buljavih faca u odnosu na ove fašististoidne stranke na vlasti...Problem Bosne i Hrcgegovine su BULJAVE FACE NA POGREŠNOM MJESTU I BULJAVE FACE KOJE GLASAJU ZA TE ISTE BULJAVE FACE !!!
SDP = komunjare
Sve je tako,ali u nasoj praksi ;NIJE istina,ni tacno! Ponos nosi samo \"REPUBLIKA SRPSKA\" BOG nek je BLAGOSLOVI !!!!!!
Ima istine u ovom..... ali svejedno dajem glas SDP-u
pametno zbori covjek
ne kaky slavko