Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tone Titanik SDA
ahaaa preko 30.nacelnika 1 stranka a 4 stranke ujedinjene 10 nacelnika tone nema sta... neg jel.ono sdp.i u jedinoj opstini dje imo kandidata Trnovo izgubio?
neg da mi zapjevamo Zeleenaaa se zastavaaa Srebrenicoom vije vije, dok nacelnik Alijaaa, grujicica bijee bijeee
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Napokon, još malo treba da očistimo se od dinastije koja nas uništi, još malo za dvije godine ide metlača
U Jablanici uhljupi SBBa u JP Posti ostaju bez posla, na ulicu!!!
Nisam glasao za SDA ali zbog vas "poganog jezika i sirenja mrznje" cu glasati za SDA na sljedecim izborima!
@Visoko555 Bićeš onda manjina, i to glupa i zatucana...
Koliko vidim, nikome nije bitno iz koje je stranke nacelnik ili vijecnik, nego je bitno da SDA nije pobjedila... da li smo narod koji je nesto naucio vidjet cemo kroz ove dvije ili cetiri godine, mada sumnjam
Skaka cao cao
Cestitke ali nemoj slucajno da vam Zlatko Lagumdzija soli pamet!!! Njemu je, isto kao i Bakiru, lova najvaznija! A ako medju vama bude sitnih dusa koje ce pokusati da se okoriste na narodnoj muci, znajte da cete nahebati vise od vasih prethodnika! Nije tesko biti POSTEN COVJEK!
Onaj Hadzikadic bi mogao "ukrasti" glasove od opozicije i debelo pomoci SDA-u na opcim izvorima
Eto, sad c cete imati gradonacelnika i tri gradske opstine, vecinu u skupstini ks i vlada. Zelim da vidim konkretne i znacajne pomake!
Gdje se može naći podatak koja je stranka danas najviše pojedinačno dobila glasova. SDA toliko, SDP toliko, NiP toliko......?
Morat ces malo vise sabirati
Bogic Bogicevic
Skaka Najbolji gradonacelnik u postratnoj bih
@Difovac To ne znaci da je dobar, samo znaci da su ostali bili bas losi.
Ma vi sta god se ogrebete dobro je i ljubite Dinu u ruku da nije njega ko sto rece Lagumdzija bio jednom jedan sdp.
iskreno da se ljevica i desni centar nisu spojili tesko da bi ovako proslo u sarajevu. sjeti se zaBiH, SBB, DF sve kratke price recikliranih politicara. Mislim da bi ova kombinacija mogla uspjeti jer su relativno svjezi politicari bez "mentora i privrednika"
SDP se uspjeo promijeniti i oprari od Lagumdzije koji je stranku zamalo unistio. SDA zelim istu sudbinu. Sa druge strane SDP nema lidera a i kadar mu je zastario predvidjam propast ove stranke, jednostavno kao politicna opcija nisu vise atraktivni mladim politicarima
zalim reci najbolje bi im bilo da se spoje sa nekom drugim strankom, jer iskreno tesko da ce uspjeti privuci mlade politicare sa socijaldemikratskim idejama sa svojim imageom. kako god samo naprijed, dobro je imati bar jednu iskusnu stranku na vlasti
De ba amirite se da vam nije NiP a ne biste ni blizu bili u Sa.
ja mislim da sda u novom gradu ima načelnika samo na papiru
bogami, sve se ovo vodi pod dirigentskom palicom CRVENIH, vidjeli su kako ih je Željko izradio i sada su se okružili ljudima koji im neće zabiti nož u leđa, i šou počinje, a sve se vodi iz sjene, deep state
Od vas samo Bogić Bogićević dolazi u obzir...