BiH
0

FOTO / SDP ima Strategiju za razvoj Stoca

Klix.ba
U Stocu je pred više stotina građana održan predizborni skup SDP-a na kojem je upriličeno predstavljanje zajedničkog kandidata za načelnika na listi SDP i kandidata za Općinsko vijeće Stolac.

Sportska dvorana u Stocu je bila premala da primi sve one koji su imali želju prisustvovati događaju, pa je veliki broj građana skup pratio u holu ili stojeći ispred dvorane.

"Da bismo nešto postigli trebamo imati viziju razvoja Stoca. Da bi bilo šta uradili u našoj općini trebamo pokrenuti ekonomiju. Moramo zaposliti mlade ljude koji su završili fakultete. SDP će se boriti da svi građani Stoca budu ravnopravni i da imaju iste mogućnosti za normalan život. Da bismo to postigli SDP je napravio Strategiju razvoja Stoca. Na osnovu te strategije svako će nam materijalno pomoći, ako imate plan razvoja", rekao je Ernest Đonko, kandidat za načelnika Stoca.
Nijaz Obradović, nosilac liste SDP-a za Općinsko vijeće Stoca, podsjetio je građane da su im "aktuelne vlasti obećavale da će otvoriti nova radna mjesta i završiti vodovod".
"Nisu ispunili data obećanja. SDP vam ništa ne obećava, radit ćemo za interese svih građana i razvoj Stoca. Mi ćemo provesti program o kojem smo vam pričali. Nadamo se uz vašu pomoć na izborima da ćemo imati priliku i da Strategiju razvoja Stoca provedemo u djelo", kazao je Obradović, navodi se u saopćenju za javnost SDP-a.