Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA i HDZ su unistili stolac u svakom pogledu, bilo ko drugi da dodje na vlast bice bolje za ljude u toj opstini
E da nije bilo ove prethodne dvije godine, neko bi se mogao i nadati da bi SDP mogao donijeti nešto dobro. Ali ove dvije godine stvarno je bilo i previše Lagumdžije i SDP. Kakav su oni nered za dvije godine unijeli u BiH trebaće makar četiri godine da se to popravi. Raznih negativnosti je bilo i prije SDP, ali sada poslije SDP vladanja svako izgleda bolje od njih.
super je sdp ....hahah...evo slika ovog portala...postojao clanak sa skupa sdp u konjicu...komentari sve govore... http://www.klix.ba/vijesti/bih/mirsad-ljeljak-konjic-cemo-uciniti-prijatnim-za-domaca-i-strana-ulaganja/121002146/komentari smjesan je ovaj sdp...Lagumdzija je stvarno katastrofa...veci prevrtanjer na ovim prostorima nije zapamcen odavno...svaka cast Lagumdziji...sdp ide naprijed....hahhahahahhahah
Glasam za nezavisnog kandidata, buduci da nijedna stranka (tako ni SDP) ne zasluzuje moje povjerenje. Bojim se da sa SDP-om zaista IDEMO NAPRIJED - jos jedan korak blize provaliji.
A stocanin, to ove slike pune sale po tebi nisu iz stoca, iz te sale, ti valjda imaš neke druge slike? Je li to znaci da je po tebi ovo namontiran narod na slici, ne razumijem? Ja sam bio na skupu i tacno se sjećam da je ovo slika od sinoć, nisam mogao ući. Nemoj sad da ti neke poluprazne slike sa skupa sda poturas.
Joj sto ovaj Stocanin serucka, a sin ministra provaljen u Stocu a bome i sire blago bilo dok je BABE ne sekiramo se mi za tebe :)
Hahahahahaha :))))))))))) Sto me nasmijaste ovim tekstom. Cuj sala bila mala da primi sve, a bila poluprazna. Sto niste poslali svoje ljude da dodju, vide, uslikaju i napisu clanak. Objavljujete montirani clanak i slike koje vam neko ocito iz SDP-a posalje. P.s. dajte mi mail redakcije da vam posaljem par slika s te \"silne guzve\".
To i ja ovoj svojoj ženi govorim stalno. Imam strategiju da osvojim milion dolara na lutriji. Al šta ćeš kad je nepismena i zaostala, hebala je podmjera i opomene za struju. Samo o tome priča.
vrijeme je da posaljemo sda na smetljiste historije vezu zastave sa sds-om i snsd-om hoce da smjene becirovica zato sto je branio bih dosta je bilo zelene bagre
Lagumdžija nema strategiju nizašta, to je već poznati
NEMA VECIH LOPOVA U DRZAVI !!!
SDP IMA STRATEGIJU ZA SVE ...KAD ZA RAZLIKU OD RUGIH ZNAJU RADITI SVOJ POSAO...
@maja Vlahinduro, idi pa svojim Servima prodaji tu priču, mi je više ne pušimo. A ako iko u Hercegovini glasa za SDP nakon Lagum-Ceovog pokušaja uvođenja trećeg entiteta, onda stvarno nije dobar u glavu.
Citajuci ove komentare prosto ne mogu da ne pomislim da ljudima na ovim prostorima ne treba biti bolje jer i nakon ovoliko godina mnogi misle da je u torovima lijepo i jos uvijek misle da se zivi od toga kako se zoves NEKA ME KRADE VARA LAZE ALI NEKA JE \"MOJ\" SACUVAJ BOZE NADAM SE DA IMA DOVOLJNO ONIH KOJI NE MISLE TAKO I KOJI SU PROGLEDALI SDEP JE NAJBOLJE STO U OVOJ DRZAVI IMAMO NISU BEZGRESNI NI SAVRSENI ALI BOLJE OD NJIH NEMAMOŽ
laguzdzija sto me slaga da mi kuma keljemendija nece da hapsu, a on morade da pobegne, haram ti bilo sto ti dadosmo pare i ono letenje sa mojim avionom.nego me hitno postavljaj za ministra sigurnosti da batalimo to hapsenje , oni ce i po nas da dodzu, e kuku ti je nama. tvoj scepo radoncic.
pa laguzdzija je prije manje od dvije godine na sav glas psovao hdz.a sad bratstvo lafo ,niko nije lud,trebaju mu glasovi podmukla je to zivotinja.