Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo u institucijama razgovarati
Апокалипса. Људи оболијевају, умиру, нема гријања. Гладоваћемо и мрзнути се 2022. и грчити се у зебњи и очају. Из котлине ће се до врха Требевића и високо у небеса проламати загађени вапаји гоља и креззотиње лишене наде и достојанства. Пухни, Израфиле. 😭😨😰😱🥵🥶
To. BiH je drzava i oko izbornog zakona mora se raslravljati u drzavnim institucijama.
Niksicu izdajnice propadas i ti i ta vasa podla izvitoperena trojka, sad cete na koljena pod jakom i stabilnom SDA i tu ce vam bit kraja
Bravo za SDP, samo takvi ostanite i imate punu podršku.
sdp nemate dobre mantije
Ha ha i nemora .ovima što koče reformu odzvonilo je.
Šta će nam onda visoki predstavnik i strane sudije ako ćemo stvari rješavati u institucijama. Odlučite se - da li smo protektorat pod stranom upravom ili nezavisna država, ne može jedno i drugo.
Nermin KOMPENZACIJA metnu ga Tuzlacima
Tko prvi popusti magarac je.
Isti vrag, sa I bez deblokade, ne vidim razliku prije i poslije...
Nama treba u BANU i Islamskoj Zajednici grupa ljudi koji će smisliti jasan put kako od ove sekularne BiH napraviti islamsku republiku!
Odlicno napisano. Takve politike trebaju da se vode u BiH ako zelimo bolji zivot sebi i svojoj djeci. Svaka cas za SDP a i ono pismo od DF od neki dan na istu temu je za svaku pohvalu. Samo naprijed u tom pravcu.
Medjunarodna zajednica je saucesnik, njima odgovara haos ovdje i nije ih uopste briga sto se gusimo u mitu i korpuciji kao i sto ne zadovoljavamo minimum socio - politickih standarda da bi bili normalna zemlja. Dugorocno strance treba otjerati odavde...
Pa bit će BAkir tamo nema potrebe da idete obojica!
Molim Hrvate da izaberu nama Bosnjacima clana predsjednistva i bice 1:1. Pa boljeg izaberemo vama nego sebi i opet se nesto ljutite.
Ti kao prvi u stranci nisi mi drag ali ovaj stav koji si zauzeo (svi političari jednom u mandatu kažu neśto dobro) je za dobro svih koji žive u BiH.
Pa i ne trebaju ići. On su i smisllili podlost biranja hrvatskog predstavnika u predsjedništvu. SDA je to na žalost preuzela i napravila najveću krizu poslije mirovnog sporazuma. SPD je to napravio jer su skoro svi školovani u Beogradu. Išlo im od ruke. Ali zhašto je SDA to dalje radila je pitanje. Valjda neznanje šta dolazi
Jedini koji rade, a sa lopovima koji uz to ne idu na posao i ruše državu se pregovara. Aferim.
Udrite jos koji minus, nije ni cudo sto nam je tako kako nam je.