Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ta Foca....Ta Foca nesretna.. Puno je nevine krvi proliveno sto u onim ,to i ovim posljednjim ratnim zbivanjima. Foca je postala sinonim za stradanje jednog naroda na najokrutniji nacin samo zato sto su se drugacije zvali. Foca,Visegrad da ne nabrajam su vjecna tuzna i neizbrisiva sjecanja na zlocine..
Dobro ih je Bakir nazvao "genocidaši", treba im zabraniti da rade u Goraždu, 70% Foče tamo radi, neka ih hrani Ratko i ovi natpisi ‼️
Dragan Covic. lider HDZ-a nazvao Ratka Mladica gospodinom: https://www.cazin.net/vijesti/dragan-covic-oslovio-ratka-mladica-sa-gospodin
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Gotov si KRATKI. Ti i tvoi dupelisci a ko i ti dođete malo iz Sarajeva da ko fol zaštitite nas u Foči pokupite donacije i bježi ponovo za Sarajevo. Akobogda će doći vrjeme da vraćate što ste uzeli.
Zasto biti uznemireni kad znamo ko je jedva glavu stizao po Krajini. Hahah
Uklonite ratnog zlocinca sa zida ! Jednostavno je.
Isti onaj SDA što napravi koaliciju sa Grujičićem u Srabrenici? 😂
Čuj Bošnjaci nisu uznemireni. Pa ja sam ovim muralom i sličnim idiotlucima uznemiren a Srbin sam, a Bošnjaci nisu? Pa nemojte ljudi, ovakve stvari baš vrijeđaju zdrav razum. Da je sreće i pameti koliko nije, Srbi bi ga sami prefarbali. Ustvari, ne bi ga nikad ni našarali.
Nista ako nece tamo ovi da uklonu, poslat ljude ako treba i platit, pa nek uklonu prokletinju, a kome god smeta nek tad dodje na to mjesto pa se fino dogovore.
Jeli to SDP politika multietničke Bih dodvoravati se dušmanima samo radi vlasti. Fuj
MOGU GA ZAMISLITI USRANOGA I ISPISANOGA U CELIJI !!!!
GLEDAJ SLIKE I PRILIKE PRAVOGA USRA USRANOGA!!!
PELENE XXL!!!! JA GOVANA I GENERALA!!!!
SLIKA USRANOG I DO ZAVRAT PROLIVENOG OD GOVANA GENERALA!!! 😀😀😀😀😀😀
JADNI LI STE I BIJEDNI !!!! KOLO SE OKRECE!!!SVE STO JE NEKADA BILO DOLE!!! BICE GORE!!! A TO SVE OSTAVLJATE VASIM UNUCADIMA!!! KAKO STE CETE POSIJALI TAKO CE VAM SE I VRATITI !!! SVE ZAPISANO I ISPRICANO!!!!
Kad vidim polumjesec i zelenu boju na pečatu sve mi je jasno. Gradjanska država my ass!
Hoces da kazes da onaj kome nesto znaci mjesec i zvijezda nije gradjanin ove drzave?
Sdp smatra uspjeh kad osvoji 14 glasova a osjeća i legitimitet da se petlja svuda.
Foča je grad starih ljudi koji će nestatit. Otjerali smo muslimane, sad tjeramo učene ljude i na kraju će ostati samo lopuže. Izet Spahić je kriminalac, SDA gura preko klixa neki smjesan narativ, ko god je Bošnjak u Foči zna ko je i šta je Spahić. Očistite se od SDP-a, mi da se očistimo od SNSD-a i onda ćemo da živimo. Nema podjele Bosne. Bosna je svih nas.
SDA* A zanimljivo je i kako Klix gura ratno-huškačku priču, vidi se za koga radite. A vi što govorite da treba zabraniti Fočacima da rade u Goraždu znajte da pola Goražda ljeto provede u Foči, od bazena do raftinga. Vaša realnost je ovaj bolesni portal.
Ovi iz trojke ubjeduju narod da hoće da raskinu sa etnonacinalistima a prizivaju saradnju sa opozicijom u RS u kojoj je SDS. Dokle ta hipokrizija.