Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba nama SDA govoriti ono sto svi znamo o entitetu, posebno ono da je njihov predsjednik stavio potpis na stvaranje RS-a.
ima li radnih mjesta?
diskrimincija cista i nepravda...a ti konjino bakire mrs, sta si ti uradio za bosnjake u rs-u.eno nasrcu svako malo u vlasenici na bosnjake i na dzamiju, tu je to blizu sarajeva sto nisi otisao zanocio jednom tamo sa ljudima.
bosanski jezik je ustavna kategorija koliko se sjecam srbi su stavili potpis na to a i da nisu nigdje veze da oni drugom bilo sta određuju.
A po cemu samo povratnicka djeca?? Je li ovaj retardirani Bakir zna da u RS ima puno bosnjacke djece koja nisu povratnicka? Je li se ovo na njih ne odnosi?? Retard..
predsjednice sljedeci potez neka bud,e ustavno mjenjanje imena manjeg Bosansko-hercegovackog entiteta.
@Franziskko ljudska prava su vrijednija od tamo nekog prelaznog sporazuma, a sto se tice rata za rat je potrebno oruzje.
@skywalker4 znam da je los, kao sud BiH i haski sud, jel tako??
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Taj pisljivi entitet sa nakaradnim imenom treba razmontirati.
Ovi, koji sjede za ovim stolom, kada bi bilo pravde, sigurno bi dobili više godina zatvora, nego svi ratni zločinci zajedno sa Karadžićem i Mladićem na čelu. Tolika su propast sa podrepašima im iz SBBa, za Bošnjake, da se to nmere izmjeriti ničim drugim - sem " kupanjem" u Miljacki!
@UNIVERZITETnatalitet
@alejalipa92 - Od jednog drveta nevidiš šumu. A to što mi psuješ sve živo i mrtvo je dobar znak da drugih argumenata nemaš - sem da bališ kao bijesan pas!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"U suprotnom, SDA će poduzeti sve ustavne i zakonske mjere i na nižim sudskim instancama, - pa gdje ste ovih " najljepših" 26 godina ? Izetbegovići i ostala bando!
Ok. A ko još poštuje to što ustavni sud kaže?