Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Chobabni malo veci. A sta reci za ASda ili kao se sad zovu NES 3u1 stranka lazova i seljacica krezavih
Novi mafijaski vodja klana iz unsko-sanskog kantona. Spas za sviju bi bio nestanak ove mafijaske organizacije, koja bi zivot dala za "familiju" smrdibegovic.
Za SDA nisam bila nikada, niti ću biti. Ali za Jasmina kao vrijednu personu sve pohvale. Ponos naše generacije na UNSA. Samo naprijed.
Znači, SDA u USK gubi slijedeće izbore kao nikad do sada....
Eselamu alejkum. Ima li mene tu? Šifra za utaljivanje sda lopova.
Poprilicna chiganija
Nebitna, opoziciona, mala strancica! Boli me neka stvar koje je kod "njiha" izabran, svakako ce zavrsiti u cuzi poslije godinu dana kradje!
Šta je sa Tigrom?
decko meni poznat, slobodno mogu reci otvorena i čista srca smotan brate i nesposoban, iako meni ne eto ni po čemu konkurencija jer sam privat sektor
Mogu ovo potvrditi. Nesposoban za bilo šta osim da bude podoban.
Da ste pametni kao ste niste- trebate da POSTAVITE za predsjednika Sebiju i Sve bi bilo rjeseno sa BIH
Je li i u USK jednoglasno izabran predsjednik.. Kako Bake dođe demokratija u SDA sve jednoglasno..
SDA se cisti . SDP se raspad.