Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je sve uništila i nada se da će da unište i ostatke svoga kriminalnog 20 godina djelovanja, jadni povratnici sa SDA.
Oni u SDa se bave sam samim sobom, tj. kako će nji9hovi džepovi biti puni, a povratnike ko šljivi zašto, od ,95. traje konstantna izdaja Bošnjaka od strane SDA, pa dokle više?
Salkić je čisti evolutivni dokaz da smo nastali od primitivnijih oblika u tom razvojnom nizu. Nosi ga u muzej, direktno iz skupštine, molit ću!
Izgužvane zastave i orangutan style. xD
I ovaj Zukić je trulež žešća, o ljepoti nemam riječi kojom bih ga opisao
Lažu! Što slabij to boče funkcionišu ( čitaj kradu). Masno ćebe bi ispod sebe pojeli!
sda je interes da zadrzi pozicije u ja(v-d)nim preduzecima, pozicije u vladi i upravnim odborima...
Hej Bosno moja draga najebala si kad vidim ove stranke povraća mi se
Rogatica - inace rodno mjesto Amira Zukica...
vi gdje dodjete ni trava ne raste...
Kako vas nije stid! Gdje su vam Bošnjaci koji su se vratili u Rogaticu?! Šta ste uradili da omogućite povratak?! Nema tamo bošnjaka, prodali ste Rogaticu! I ono malo što ih ima želite da ih zavedete svojim lažima. Valjda nisu glupi da vam povjeruju! Imali ste priliku 20 godina da se dokažete, ali NISTE!
Ako ste vi najjaci onda se brinem za buducnost...
Hahah mislite Jake Fotelje su vas interes mamcu vam 20 godina ebem , doveli ste nas do prosjackog stapa dok se vi bogatili kao Bill Gates !
"Jaka BiH".... Pa ovi se smiju narodu u facu, ko ono narod je ovca.... Dosta ste vi vise pravili jaku BiH po vasim mjerilima, nemojte vise jer cemo pocrkati od gladi ako nastavite onako kako ste do sada.... Hvala vam i nemojte ako Boga znate.
Jaka Rogatica - jaka BiH ! A sada ozbiljno, glasajte za Rejsefendiju Cerica, jedino on nece iznevjeriti muslimane !
Ja kao nevazan covjek bi poslao poruku vama iz SDA, odstranite iz stranke ljude koji su bacili ljagu na jednu plemenitu narodsku stranku. Vratite ugled stranci tako sto cete pokrenuti reforme u korist BiH, sto cete pokrenuti ekonomsko kolo, evo jedan dobar primjer kvalitetnog djelovanja je gospodin Erdal Trhulj. Radite za narod, i narod ce vam se oduziti sve vecom podrskom.
Ljubomoran sam na Rogaticu,eti njima "zlatnih kasika",a nama kur.c ,hahahaah:D
jaka Bih je ako radni ljudi u njoj imaju posla i novca.....pa zašto ste ih onda doveli do prosjačkog štapa
nisu nas oni doveli do toga, dovelo nas je nase ne jedinstvo! pojavio se SDP, SBB pa SBIH pa sve ove nase stranke koje su nas razjedinile pa danas imamo 10 kandidata a srbi i hrvati po 2/3! Kad je rat zavrsen Bosnjo odmah hoce ekonomsku silu da imamo i u europu da uletimo a nije ni suverenitet ni ljudska prava u svakom cosku BiH osigurao ni dan danas! Kako stvoriti jaku BiH bez toga? A kako to stvoriti kad pojedini se bore samo za federaciju?
A zašto funkcioneri SDA i njihova djeca onda ne djele sudbinu nas običnih smrtnika, tada bi mogli pričati o jedinstvu. Ovako ne ! Svi su pozapošljavani u javna preduzeća i institucije i mi sada treba da robujemo za njih, da primaju veeelike plate od naših poreza. Kako ih nije stid da pričaju o jedinstvu
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Koalicije Domovina kako bismo pokazali svima da smo spremni za bošnjačko jedinstvo odreći se interesa stranke i interesa pojedinaca. Spopala me tuga velika kad znam da ce ovi pobjediti na ovim izborima jer imaju daleko najvise para da nam mazu oci a poslije sex i opet po starom interes pojedinaca,u nekim slucajevima se taj interes pojedinaca zna i u dobro okrenuti tj. ti pojedinci otvore fabriku od tih posteno ukradenih drzavnih novaca i zaposle nekoliko sretnika naravno svojih odanih ljudi,a ostali sto nisu odani kosto bi reko moj bivsi direktor kad mu dođe radnik i kaze kace plata i doda kao da se pravda i zakuka nemam sta jesti,djeca uskolu krecu i tu direktor legenda kaze crknite sta cu vam ja a radnik pogne glavu kaze izvinite i nastavi raditi .Ugodan dan vam zelim
Majke mi mile, da imam moc da na dan glasanja ljudima dozovem pamet u glavu pa da preskoce SDA i daju bilo kome drugom glas, ne bi mi najjaci bingo trebao.