Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kraju će ispasti da su oni zaslužni za ovo..
@UkruhKrajiski Ramiz Salkic nagovarao Fatu da proda zemlju crkvi. SDA zohari bez obraza.
Evo kako se SDA borila za nanu Fatu: "Ramiz Salkić mi je nudio da prodam zemlju i podjelimo novac" https://www.youtube.com/watch?v=lfXcxcJit78
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne kontam sta se VI javljate?
Ja mislio da se vaši političari bave nečim, a oni hoće da se kite tuđim perijem.
Ne rise Bakire vise
Sda kadar nedokazan u ratu pa sad tuđim kurcem glogovinu mlate
Nena Fata se izborila za svoju PRAVDU, a onda ovi UHLJEBAŠI ko LEŠINARI !!! Ko da je SDA IZVOJEVALA pobjedu, a ne nena FATA !!!
Traktoristi su SDP Niksicevci
da ste vi i vaši ministri godinama ulagali povratak do sad bi oko te crkve bilo dvije džamije i par desetina kuća, pa bi se ona utopila i na kraju nestala, ali ne vi ste donacije traktora, krovova junica itd itd potrosili a problemi ostali.
nek se sad okite i ovim.. to je njihova standardna politika, a prosjecnog SDOoo glasaca i nije tesko uvjeriti u nesto
Nek se sruši! Al raja pazite, SDA poziva. Oni prvi da izlete, mamu im!
Šta vi tražite pizda vam materina. Ramiz Salkić je nagovarao Fatu da proda zemlju, a sad vi tražite nešto. Puuu pleme vam *jbm.
Evo vam šanse da malo glumite patriote, mada mislim da če to nana Fata teško doživjeti da se to sruši. Ima i večih zločina koji nisu kažnjeni.
A kad su srbi u sandzaku srusili dzamiju oskoro, niste se zalili srbi nego udri po sirotinji, i eto sad eu sud kaze udri po crkvi
Evo SDA sportova, nacionalna netrepeljivot! Ja mislio da traze da Tuzilastvo KS sto prije pokrene spor oko ZOI kriminala koji smo culi juce pa da pokusa zapljenom kuca i autombila vratiti dio imovine ZOI koji joj i pripada ???
Evo kako se SDA borila za nanu fatu: "Ramiz Salkić mi je nudio da prodam zemlju i podjelimo novac" https://www.youtube.com/watch?v=lfXcxcJit78
E cuj ONI traze nesto!?!? Nemate legitimitet, niko vas ne voli i niko vas ne smatra za ozbiljnog partnera!!! Samo pokusavate ugrabiti neke jeftine poene.
Vi ste trebali šutit kao što ste šutili svih ovi godina, samo ćete politiku uvuć u nešto šta je već riješeno sudovima.