Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta će SDA kad ga izbace? Ostade većina SDA-DF sa Šiljom i Suljkamovićem na 18 ruku. Plus imaju 3 preletača u svom klubu Smajo Mandžić PDA, Jasmina Lugavić PDA i Lejla Vuković SBB. U DF-u se nalazi preletač Ivana Mijatović koja je do jučer bila HDZ. Kako god Osmorka preuzima TK čim se formira Dom naroda FBiH.
Smajo je bio na listi sda kako može biti preletač?
pod rednim brojem 40 a lik postao 1. sa najviše glasova, onda dođe neko neupućen i prodaje šuplju neupućenima
Kum Bege Gutica i bivsi direktor rudnika. Ako iskljucuju njega moraju i Begu Gutica jer je to njegova naredba
sta znaci D u SDA Demokratska?
Tako je trebalo ekspresno iskljucivati i one protiv kojih se vode postupci za diplome, respiratore, zapošljavanja, itd. Pravda za Kuduma, i on je nevin dok se ne dokaže suprotno. Ahahahaha
ISKLJUCITE BEGU GUTICA, ON GA JE NAGOVORIO DA TAKO GLASA. JOS MALO I BEGO ODE U NIP. TAKVA PORUKA MU JE STIGLA IZ TUZILASTVA TK 😂😂😂
Pracovjeci sa vjerom.
Gutić čobanin i zanatlija s kupljenom diplomom koji je mislio poturit svoju kćerku kupljenog fakulteta da bude u parlamentu BiH, Delagić čobanin s kupljenom diplomom koji se stalno šetka po opštini i bere platu za džabe, Tufekčić ne zna izgovoriti slovo L, ali zna postaviti krevet u kancelariju i u ime nekog SDA alaha koristit žene da bi im odobrio socijalnu pomoć, pri tome dok ih zigu dobija jaku platu za njeguže. Mogu ih nabrajat do sutra.
Banovići su za Bogu plakat, u RMU ti je nadređeni koji nema ni razred srednje škole, a radnici imaju fakultete. Kukić jedini ima fakultet pošteno, ali je čobanima pokupovao diplome, i ispo veća ovca od pravih ovaca. Suma sumarum, Banovići su ti ko neko selo u Mozambiku, 99,99% volovso razmišljanje, drži ne daj, udariću te, alo ba udariću te, ti ćeš men, nemoj da te pogazim. Eto tako idu diplomatski odnosi u najsmrdljivijom septičkoj zvana Banovići.
Bože sačuvaj, svi preletači u svim strankama, sve isto smeće, karakter nula. Kolika je cijena srama da se spustiš da te dojučerašnje kolege popljuju?
Elzina za premijerku Federacije BIH, HAHAHAHAHAH, Žena spešl 8
Bego se vraća u Kukanov zagrljaj?
KRALJ!
Tacno mu faca i tupi pogled govori sve...klasicni primjer blago retardiranog lika
https://youtu.be/mdAMsBwPoYY
Tako je odma iskljuci. Dosta je onih koji se prodaju. Sda ima dovoljno iakrenih i pravih patriota da joj netrebaju prebjegulje. A imace jos vise jer su ljudi vidili za koga su glasali. Sda iduce izbore min 350000 glasova.
kako znaju da je on ispalio ako je bilo tajno glasanje?
SDA politika se svodi na smicalice i podmetanja, došlo vrijeme da se tome stane u kraj.
Hahaha...napade ih SzaBiH njihovim oruzjem