Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja hajvana braco mila! Srbija je poslala svog predsjednika na tu paradu,on je odrzao skandalozan govor i STA HOCETE VISE mamlazi jedni! Stav Srbije je jasan.A koji je vas stav gospodo iz SDA?
Bakir 2019.: Najostrije osudjujemo nezavisnost RS! Otcjepljenjem od BiH Dodik prikriva loše ekonomsko stanje i nizak životni standard građana entiteta RS-a". Medjunarodnoj zajednicu upucujemo najveci kme do sada, saopćeno je iz SDA.
😂😂
Samo ožeži po đikanima, vrijeme je da osjete snagu Armije koja ih je pomilovala prije 20 godina.
A kad će se SDA distancirati od SNSD-a ma samo uživajte, narod vas voli, opet će glasati za vas, vole oni bijedu i siromaštvo
I to je konkretan potez SDA nakon najozbiljnijeg antiusvnog poteza u istoriji moderne bih?! zaključcima brane bih, kakve patriote!
Samo Bakire reci.:-)
ja bih da se Bakir distancira sa svojom zenom iz Bosne, ali mislim da nigdje gamad nije dobrodošla.
Sigurno cete Bakire uzeti za ozbiljno i poslusati. Vucic ko fol nije podrzavao referendum pa im opet cestita dan RS- a predsjednik licno dosao da slavi.
ko ne skace mrzi bosnu e eee e
Čestitam Bakiru rođenje unuke i ponosnom ocu Srbinu 😂😂😂
Ti si kćerko tatin sin
Bakir, ponosan dedo, čestitamo na rodjenju unuke.
Ljudi tu smo gdje smo, ne treba situaciju huskati i pogorsavati , treba ici dalje ka boljoj ekonomiji, pusti ba vise rekla kazala to ide u nedogled i nikakve korsiti, ovako nek se okupe pa nek traze kakvih investitora da prave fabriku i podizu proizvodnju, zato i jesu tu ,a ne da se zahebavaju i prepucavaju.
ko ba ye__be SDA .. vratite državu i odye__bite na letećem tepihu kako ste i došli
Nema od toga ništa.
''BiH je postojala i prije Dejtonskog sporazuma i nastavit će postojati i sa njim i bez njega", u pravu je Bake..samo, pitanje je u kom formatu
U kojem je uvijek postojala tj Avnojevskim granicama ne brini.
i ja bi se distancirala..........iskreno............