Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjeća li se iko Zolja? Koliko je opstruirao i odugovlačio? Sjeća li se iko Čampare koji je isto to radio? Sjeća li se iko Novalića i apelacije da se sve odgodi i stopira? E pa ja se sjećam... A SDA bilmezi ako imaju kratkoročno pamćenje...ja nemam.
Tuga. Ovaj grad treba napustiti, baš kao i u u zemlju. Djeco bježite odavde, ovo je leglo fašizma, nacionalizma i podjela. Hvala najboljoj Vladi Kantona Sarajevo što namje pokazala da nisu svi isti. Oni koji ostanu, glasajte za zajedničke načelnike ove 4 stranke.
Pa budaletino što bi odugovlačili ? Zašto bi Forto želio ostati u Vladi koja nema većinu u Skupštini? Političara i g*****.
Šta mi brišete komentare klix nehljebari, sda portal
Da je pred kolapsom to je kalsican Spin .. 1 milijarda zapela u grlu a KS je dovoljno veliki i mocan da se uvijek moze navuci novca ako treba ... sve je nepsosobno kod nas ... od ovih i oni prije i ovi sto ce doci ... cilj je samo novac .. vlade ce biti i proci djate nesto radite korisno a ne da svoje botove svi aktiviraju da napadaju ili brane neku stranu ...
Ja kad čujem: SDA, HDZ, SNSD, SBB. Bogami mog mi bude muka. Ali niko ko ovi SDA. Al možete svi nabrojani do izbora. Ostaćete samo u tragovima koje ste svi pokrali.
@Milebakedragcerado Ma da, tako ste prognozirali pad vožda iz laktaša a on nikad jači, a takođe i srbina dragana a i on nikad jači. Jedino se bošnjo rascjepkao i gubi se u moru stranaka kojima je uzgred cilj isti, dokopati se vlasti i budžeta
Hoćel bit Biblija
S D A hobotnica je ogromna vraća se zapamtite to...
a ne kazu koliko su mnogo vise placali za uradeno(?)
+38761820070 bujrum, provjerite
Hahahhaa nema te ruku i da obje dignete 😂😂😂😂
Kraj peta kolona, crveni špijuni, gej kosovci, ostrašćeni dinovci.
@crnisnijeg eto lopova :)
Vidi seljacke SDA gamadi i njuski, SDA munafika i parazita.
ZELENOKOŠULJAŠKI KLEPTOMANI trljaju ruke !!! MILIJARDA je opet NJIHOVA ?????
Ode Dinina lažna politika u istoriju, kao što je on uništiio KK Bosnu...sve se plaća kad tad..halapljivac, narcisoidan, diktator, lažovčina itd..😎
http://izdvojeno.ba/hapsi-sve-trolejbuse-vrijedne-155-000-gras-kadrovi-fortine-najuspjesnije-vlade-ks-kupio-za-milion-i-400-hiljada-km/
Gospodina Elmedina Konakovića ću uvijek posmatrati kao nekog ko je sa saradnicima ukinuo višegodišnje redukcije vode u Sarajevu i sklonio stotine pasa s ulica! Da ništa drugo nije uradio, a jeste, hvala mu!Brzo smo zaboravili ta vremena!