Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed Bakire, samo naprijed na tvojoj smo strani. Ne popuštaj, dosta se krmku išlo niz dlaku, ko ga j ebe više pa kom opanci kom obojci
SDA jaše u konačnu propast.
To ti misliš? Trebo je zajahati Šćepu pa do pobjede :)
Paaa... imenujte...
A šta ako Dodo, Šćepo, Lagumdžija, Lijanović, Raguž i Jurišić naprave večinu na državnoj razini..., nema na mapi ni SDA ni HDZ BiH...
neka izvole al nema od te ljubavi ništa..
Samo naprijed...
Mora se jarane pozuriti,valja prositi kredit od MMF-a,jer ni infuzije vise nema.
Dzaba im je,"go se nesvlaci".Prvo idu telekom i EPBIH na bubanj,zna MMF da se nebi moglo bioloski zivjeti,samim tim ni vracati kredit ako bi se opteretile strateske zivotne namirnice.Prvo ide prodaja svega sto je ostalo.
Zar je u priči ko je s kim i koji kadrovi dolaze uopće bitno odakle će doći pare, šta će se prodati i pošto, samo neka se ima za 4 godine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)