Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA da niste u vogošći i ilijašu upumpali milione donacija istim tim srebreničanima, napravili im trgove, kuće, stipendije, možda ali samo možda ne bi bio srbin načelnik te opštine, vi zajedno sa tom mrakom imate istu odgovornost i morate živiti sa tim.
Bitno je da se slavi.Ja ne vidim u ovome problem.Neka se malo krste,malo klanjaju a bice i prasetine i janjetine.Evo nece se sluziti sljivovica,posto su oni gadljivi na domace.Sluzice se viski.
Valjda voli da primi u guzu od Irineja?
Alija Tabaković Kurban Mafija,gdje je bager, moze li se jos sta hapisati li ne mozes sad ti ima u stranci i Zulfo al zovite Almira Salihovića osudjenog kriminalca neka vam potpomogne @
Predsjednik ove stranke u Srebrenici trgovo sa kurban ima i dobio naziv Kurban Mafija.Tip je glup kao noć.
Ovo je iživljavanje nad djecom, Bošnjački prvačići čine preko 60% prvačića u Srebrenici, oni su prisiljeni gledati genocidne ikone u holovima koji više liče na ikonorezačku radnju nego na školu, prisiljeni su da izučavaju neki izmišljeni "srbski jezik" i da gledaju genocidaše kako se šire, genocidni entitet treba pod hitno ukinuti, to je već sada postala humanitarna misija, ne želimo da djeca imaju ispran mozak kao što imaju vlaška!
Nasuprot će građani BiH vašu genocidnu i paganštinu i poganštinu,ali ćemo uvijek biti spremni za vašu genocidnu poganštinu i paganštinu.
Njima plata nama zavada. Zaradi/zavadi pa vladaj je moto svih političara u BiH
Ovaj idiot bi da od opstine napravi pravoslavni kalifat, fujjjjjjj!
Tako đedo, al' on ode Već odavno s ovog sv'jeta, A ja čuvam ikonicu Pored drugih amaneta. Al' ja zato, Alah-ikber, Čvrsto s držim svog mezheba, A mezheb mi ništ' ne smeta Da srbujem kako treba".
Aliverić Tuzlak, "Amanet od đeda", objavljena pesma u Bosanskoj vili, 1898: "U dolafu moga đeda s desne strane u pretincu, kad još bijah grješno d'jete viđah malu ikonicu. ... Prikradoh se da razgledam, Kakva li je na njoj slika, Bješe srebrom optočena Slika Đurđa mučenika.
Ja to onda nisam znao. Zazir'o sam od aždaje, Al' s aždajom ko se bori, Osjeć'o sam, junak da je. Samo zato, samo zato, Ja poljubih tog čovjeka. Đed uniđe — ja se zbunih — A on reče: 'Neka, neka! Istog Đurđa, ljubili su Naši preci ko svečari, Pa zar da jađunah ljubnut' Što ljubljahu naši stari.
Nikad oni nece prestati mrziti Bosnjake. Njihov cilj je da Bosnjaci i Islam nestane sa tih prostora.A u tome imaju svesrdnu podrsku Zapada., koji se samo pravi mutav, kad Bosnjacima negiraju pravo na jezik.
HERCEGOVINA SVETOG SAVE ,tako je puno ime nase zajednicke domovine . Zato je Sveti Sava i građanski praznik i to treba da svi slavimo . U pomen na osnivanje Hercegovine Svetog Save ,nase domovine . E sto su neki kasnije presli na Katolicanstvo i Islam ,nikome ne treba da smeta . Svi treba da imaju vjerske slobode .
KRSNA SLAVA OPSTINE je za one koji slave , smeta li ko Muslimanima da obiljeze Bajram u opstini ? E to bi bila diskriminacija . Niko ne trjera Srbe da obiljeze Bajram , niko ne tjera Muslimane da slave Krsnu slavu opstine . JEDINO SVETOG SAVU svi treba slavimo ,posto je to i građanski praznik prvog naseg zajednickog ptosvjetitelja i ucitelja .
@gooUser1566508010 jeo ti sveti sava mater i ti njemu!
Srebrenica je jedina preostala vecinski Bosnjacka opstina u citavoj genocidnoj. I nakon svog vremena agresorski sluzbenici i dalje namecu svoju okupatorsku politiku Bosnjacima. To su nam dozvolili domaci izdajnici svih stranaka, koji se pojave samo na komemoraciji i onda nestanu kao Hudini
pa slava im je svaki dan kad niko neradi. Slaninari manji umirali nego se radjali a pogotovo tu gdje je sve natopljeno bosnjackom krvlju.
Zar slave nisu porodični praznici?