Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naselili po brdima cobane, od njih napravili bijedu koja nema za struje i plina pa lozi sta stigne, a onda optuze Fortu za zagadjenje. gadovi odvratni
Najviše volim kad je SDA u opoziciji. Uvijek primijete sve propuste i neispunjena obećanja 😂
Ovaj grad, Šeher Sarajevo zagađuju takvi kao ti Biščevićka već 30 godina. Zagađuje ga građevinska mafija porodice Izetbegović, zagađuju ga svi oni koji mrze travu i zelenilo. Zagađuju ga oni kojima su asfalt i beton krajnji životni cilj, jer je Šeher za njih Raj??? Vucite se tamo odkla ste lansirani. Od ovoga grada ste napravili pakao poštenim žiteljima!
forto je posten covjek neznam sto neda ostavku vidim da mu je nelagodno ali nesmije od pedje i sabine svejedno ce odletit nemozete dozivotno bit premijer.
Rusite sda na sljedecim izborima nema druge svi ste protiv njih,nesmiju ovaj put namnestiti glasove,hocemo elektronsko glasovanje.
Ova nosi nakit od Svarovskog,koji kosta ko jedna placa obicnog radnika.Ima se i moze se samo ako si poslusnik u stranci.
SDA je bila na vlasti od rata pa na ovamo i sad kažu nekome da preuzme odgovornost. Pa kako vas sam nije stid? Rak rana ove države, rahmetli Alija se okreće u mezaru kakvi ljudi su mu u stranci
a sto nam je zivot zagađen 25 godina to nista??
Ovaj SDA se ruga zdravom razumu, al u BiH nema zdravog razuma.Ovdje zive nacionalisti, fasisti,homofobi itd.
Samo da kazem da se stidim u ime stranke SDA na kritikovanju za njihov nerad nesposobnost.
a ko je sve dozvolio i dao dozvole za silne zgradurine ni glave ni repa po cijeoom kantonu pogann sda-ovska...
Evo prvi put vidim sad neke ministre na Federalnoj tv i ne mogu sebi doći Šta ovi na evo ovom forumu uzdižu pa oni jadni nisu u stanju rečenicu normalnu da sastave i razgovjetno izgovore evo im i od mene podrška neka ostanu mogu zabavljati narod
Sarajlije i oni koji to namjeravaju postati, ima da se gušite u smogu do Sudnjeg dana. Nema u Sarajevu ni volje, a ni znanja da se išta riješi. Da ne spominjem ove ili one stranke. Svako s po mozga zna ko he šta radio, a ko šta radi. Znači, fatajte se rurale.
Stvarno je jadno kad SDA krene nekoga kritikovati a vladaju preko 20 godina
Sikter bando lihvara, do cega ste nas doveliza dvije decenije vladavine!!!
Kad te SDA kritikuje treba svakome biti kompliment.
Zrak je, inače, bio savršeno čist, do dolaska Forte na vlast 🤔