naselili po brdima cobane, od njih napravili bijedu koja nema za struje i plina pa lozi sta stigne, a onda optuze Fortu za zagadjenje. gadovi odvratni
Podsjećam gradjane i javnost da je Federalna uprava za inspekcijske poslove dostavila dokumente, koji svjedoče o tome da je PaušalForto bio kažnjavan zbog zagađivanja okoliša, dok je bio direktor firme Nexe. Sigurno je da Kanton Sarajevo neće napraviti iskorak kada je u pitanju rješavanje problema zagađenja, sve dok je na čelu lice poput PaušalForte koje je zbog profita bilo spremno da žrtvuje zdravlje građana. Sva sreca pa uskoro odlazi u povijest.
Ovi neprijatelji BiH iz SDP/NS/NiP su na sva usta pricali kako ce oni raditi po nekom planu i programu, da nema stranackog zaposljavanja, da ce postavljati sposobne a ne podobne. Sve sto su rekli, slagali su. Postavljaju ministre s travnickim diplomama, ministre bez radnog iskustva, koji su od osnovne skole na budzetskoj sisi. Uhljebili su svoje kumove i ratne zlocince. Uveli moratorij za zaposljavanje koji ne vazi za njihove ljude. Radovane gdje si ti poceo, vojvoda Kojotic nastavlja.
Prikaži sve komentare (185)