Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GLASAM ZA KONAKOVICA NA NAREDNIM IZBORIMA- SVE STO JE REKAO URADIO JE!!!!
Da. Apsolutno ništa nisu uradilk za 100+ dana
Nikoga vise neinteresuje sta SDA ima reci. Mrs stoko
Kako su odvratni ovi iz SDA, pa hajde pokazite sta se vi to napravili ikad i onda nesto recite, samo se prsite i govorite o nekim borcima, djeci boraca, pravite najvece budzete ikada, a gdje je to sve, gdje, majku vam lopovsku, gadovi jedni podli???
Jedino gnusno ovdje ste VI iz SDA !!!
SDA krimosi pokrali sve sto se moglo ukrasti i sada to zele pripisati drugim
Konakoviću sljedeći potez provjera diploma, ko je, gdje i na koji nacin zavrsio fakultet da mi građani imamo uvid, kao što imamo uvid o plaćama. Sve su to kupljena stranačka radna mjesta i želimo da znamo gdje su završili fakultete, a uzimaju plate i radna mjesta djeci poštenih građana.
I kada su zavrsili Ono uz rad Kriminal
Ovi zelembaci samo o budzetu i parama, odvojili ih ljudi od kase i cvile 24 sata dnevno!
Snaga jebenog naroda.. Idemo jako SDA zaklat ove mrzitelje Bosne
jedite vnago zeleni
Vise nije bitno ni sta ce uraditi opozicija vec samo da ne kradu kao SDA a sve sto urade usput je samo bonus...I naravno ako neko od njihovih bude hapao da ga odma maknu izruce osude ispisu iz stranke...I eto napredka
samo za Dinčeta, ovi zelembaći su dno dna.
Jest se SDA uzje8ala
Ova vlada je za vas lopove i kriminalce pojam. Gradjani su zadovoljni po prvi put a najbolje tek dolazi. Iskreno se nadam da se vi u kantonu necete pitati nista narednih 20 godina. Vase spinove prosipajte svojim botovima
Dobro radi ova SDA centrala, svaki dan po 5 saopstenja... Da se ne umore rekoh, nisu ovoliko radili ni kad su bili na vlasti.
Oni nasli nekom nesto prigovarati hahah