Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Radončić je srbih?!...ne kontam sta smo mogli ocekivati od jednog poltrona...isti je ljigavac kao i Covic
ovaj dvojac Bakir- Fahro su zreli za razvoda....revizija presude svakako da treba, ali to se moralo počet pripremat prije deset godina a ne ovako kampanjski ko djeca pred kontrolni...i ovo je kupovina političkih poena od strane SDA jer da su imalo ozbiljno mislili na reviziju ona je davno trebala biti spremna pa i predata..
Je li to jos ima budala koje vjeruju da je Radoncicu stalo do jedinstvene BiH i Bosnjaka? Pa ovaj Crnogorac je cetnickog vojvodu Aleksandra Vucica proglasio za licnost godine, pa sjetite se onda druzenja sa "plavusom Mirsadom Kebom" (kada je Kebo stavljao onu periku) i tako dalje. Mogao bi do sutra nabrajati. I sada neko ocekuje da ce se on zalagati za tuzbu protiv Srbije. Ma hajte molim vas.
Pa nece valjda pasaluk od Sarajeva pa do Vogosce tuzit ,hahaha bas ste naivni ko i predsjednik vam koji misli jos o necemu sto je propalo u samom startu;ali jbg valja naciji lagat kako su oni kao bitni,ajde ba ,polupismenom narodu bacate prasinu u oci,zali boze ovog grada koji je opet postao kasaba
kada se radi o vaznim potezima treba misliti glavom,a ne srcem.Treba stvari posmatrati iz daleka.I dalje se pitam dali je to dobar potez ili nije?Bakir bere poene kod internet ratnika,sam zna da nista nemoze uciniti na ekonomskom planu pa se okrece prema dizanju tenzija,a do samo vraca zemlju unazad.Da nam tece med i mlijeko mi nemozemo jos dugo stati na noge,a kamoli da pretrpimo jos jedno razaranje..
On da je Bosanac, rekao bi da nije za reviziju zato sto znacajan dio naroda u Bosni nije za to. Naravno, on sebe ne vidi kao Bosanca, vec Bosnjaka i Muslimana i zastupa interese jednog naroda. Ima li ko od Bosnjaka / Muslimana da kaze da nije za reviziju presude posto se (najmanje) jedan BH narod buni? E, taj bi mislio dobro BH. Ovi svi ostali efektivno dijele BH po nac savovima.
Mali Šćepo prolupo načisto.Stvarno sam jedan dan bio na portalu Avaza i od 10(deset) udarnih vijesti 8(osam) su bile protiv obnavljanja tužbe protiv Smrdije.Koji normalan čovjek može to izvesti?Praviš sprdnju od sopstvenog portala?!Na to te može navesti ili strah od nekoga ili da ti se za to dobro plati.
Bez ping-pong igrica molim. Samo rad i trud se broje.
Ovo ne kontam. Kradete godinama skupa a stalno se prepucavate. Nije mi nista jasno!!! Jel moze neko da mi pojasni??
Koliko to ima Bosanaca po Popisu SDA stranke u BiH.
@VizitaULudnici Svi Muslimani, Srbi i Hrvati su Bosanci ali su odavno napustili BiH.
@VizitaULudnici obojica STE UPRAVU
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nesto mi nije jasno realno gledajuci imali ste koliko se sjecam 10 godina da se pripremite za ovu tuzbu ali ste tresli keru nogu i sada hocete to da uradite za 10 dana svaka vam cast mnogo ste brzi
FAHRO POZOVI U PROTESTE NAROD JE UZ TEBE
@VizitaULudnici STO koja razlika izmedju njih isti su ,mislim da je bakir cak i gori
svi ste vi isto zlo za ovu državu i narod......sva pozicija a bogami i opozicija.
evo ja dajem desno mudo da jedno 96% clanova i politicara SDA stranke ne znaju sta znaci rijec indignacija Strana amidzica i dajdzica
Dosta vise. Postali smo taoci vasih odnosa. I ti Bajkire i ti Fahro treba da odgovarate zbog mbogih stvari. Sto ptije to bolje vecini.
Ovdje definitivno niko nije sav svoj i dokle više politizacija žrtava radi nekakvih poena. Ako neko 10 godina samo priča o genocidu a pri tome ne radi ništa, onda je jasno šta su krajnji ciljevi sve ove "frtutme". Ako ljudi imaju dvije čiste u glavi, a iskreno se nadam, nećete više profitirati na žrtvama i konstantno popravljati svoje imovinsko stanje brzinom svjetlosti.