Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo jeste politikantstvo i nije prvi puta da neko ponudi ostavku pa se poslije predomisli. a sandokan je u pravu. najbolja stvar bi bila jedinstvena stopa pdv, ali sto je moguce niza. i naravno smanjenje budzetskih troskova i troskova koji opterecuju privredu( cijene struje, vode, telefona, poreza na dobit, raznih naknada za ovo ili ono)
hahahaha pa ovo je smijesno, da je on htio stvarno dati ostavku on bi je dao a ne PONUDIO! jeftino politikanstvo za primitivne mase, ko eto kako je covjek od principa i nije mu bitna vlast vec dobrobit naroda
Nema golfova kod nas ovo su skode
E moj sandokane ako napune budzet moci ce vise ukrasti. Pustite adnana neka ide sto je dosta dosta je.
Uvijek sam protiv SDA ali ovaj put fakat imaju pravo. Treba biti jedinstvena stopa PDV-a jer je to jedini nacin da se sprijece malverzacije. Hljeb ce mozda poskupjeti 2-3 feninga, ali ce budzet biti puno bolje napunjen pa ce i penzije biti vece, putevi bolji itd. Kod nas kakva je situacija, ako hljeb bude oslobodjen PDV-a, ne bih se zacudio da se pod pecivima vode satro domaci Golfovi iz Vogosce ili Lasko pivo. SDP-ova kampanja cini mi se kao jeftino politikanstvo.
Ma ovo je pocetak kraja SDA.Sukob Tihic-Ceric-Palavric protiv Terzic-Hadzipasic!
Andrej JEBEM TI MAJKU IZDAJNICKU KOMUNISTICKU ZIVJELA SDA
atko ako nastavis bice sta nakon ramazana
OCIGLEDNO SE RADI O JOS JEDNOJ MALVEZACIJI SDA-SDS-HDZ KOALICIJE KOJI SVE "RADE ISPOD ZITA DA SE VLASI NE DOSJETE".. NIJE TESKO POGODITI KO SU "VLASI", PA TO I MALA DJECA ZNAJU DA ONI KORISTE SISTEM: MI CEMO VAS KAO NAPADATI, A VI SE BRANITE, A MALO KASIJE CEMO ZAMIJENITI ULOGE I GLUPI NAROD CE MISLITI DA MI BRANIMO NJIHOVE INTERESE I NECE PITATI NISTA STO BI NAS KOSTALO. TAKO JE OD PRVOG NJIHOVOG DOGOVORA KOJI SU TAJNO SKLOPILI A TO JE BILO KADA SU OSNIVALI STRANKE I KADA SU SE ZAKLELI NA SURADNJU I KAO ZNAK ZAJEDNISTVA UPISALI U NAZIV SVOJIH STRANAKA SLOVO D (sDs-sDa-hDz), koje je narodu prezentirano kao DEMOKRATSKO, a u stvarnom, njihovom tajnom nazivu ono znaci DEMONSKO, pa je SDS-srpska DEMONSKA stranka SDA-stranka DEMONSKE akcije HDZ-hrvatska DEMONSKA stranka NE VJERUJETE...PA NARAVNO DA NE VJERUJETE JER STE SAMO SLIJEPE I GLUVE OVCE KOJE BLEJE POD STAPOM SVOJIH GOSPODARA...
E baš bi volio da mu prihvate ostavku! Dosta nas je pljačkao sa svojim ministrima! Vidi se da SDA pos vaku cijenu želi da zadrži vladu kako bi mogli dalje da pljačkaju. Ali gotovi ste kurvetino Palavrička! Svi ćete na robiju!
ES A DE sta radiš bolan ?????
Je li SAD ili SDA pozvala na ovo...(vidi naslov) (zbunjoza)