Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam nikad u životu glasao za SDA i teško mogu zamisliti da ću ikad, ali bio sam njegov pacijent i mogu o njemu reći samo sve najbolje, pa nek se ljuti ko hoće.
prosla vlada je zaposlila pola banovica u ukc tuzla sad ce ova pola zivinica dodjes na pregled kaze ti oklem su te poslali vamgor nama ne meremo ti mi nista fali ti jena uputnica
Bas Zivinicani tako pricaju majmune
Vi sto serete protiv ovog covjeka treba da ustanete na noge kad spomenete njegovo ime.Podrska premijeru,vjerujem u tebe.
SDO stručnjok doktor lopovogije
Bravo za doktora.On je dobar ciko
Alkoholicar i patoloski lazov, ko ga ne zna skupo bi ga platio!
Kažu SDA muslimanska vjerska stranka.Tulum garant nije ni musliman ni vjernik,šta se ovo zbiva.SDA postaje prava Bošnjačka stranka.
Ozbiljan kandidat,sretno
Njuska ko kod boxera...mislim psa
Ja dosad nijednom nisam cuo niti vidio da je premijer iz privrede sve iz ovih monopolskih preduzeca.. Nama treba neko sa Wall Streeta
SDA u pokušaju rušenja TK najjačeg kantona u regionu možda i u istočnoj Evropi
dezerter... prvi bi opet zbriso... zaboli njega za nas...
Na zalost cijele BiH,da nam isti vladaju vec trecu deceniju😥😥😥😥😥
pa šta je loše u tome? Čovjek pored svog posla uspjeva biti još društveno koristan član zajednice nahrani postače i nepostače koji su gladni i slobodno se pridruže iftaru. A šta urade crveni kmeri???...organizuju private closed vip party za odabranu crvenu elitu u luksuznim barovima i pri tome proliju alkohola koliko bi se moglo nahrsnitti pola gladnog crvenog grada. I to se zove šminka elita. Budale.
@500gMijenjanjaDNA Da radi svoj posao kako treba ne bi stigao ništa drugo. Ali kod vas u SDA možeš po 15 funkcija - važan je honorar
doktor Deno je jedan veliki gospodin
Tulumović je hrvatsko prezime, kod nas u Bosni bi bilo Derneković.