Komentari (366)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nećete valjda biti izdajnici pa ici sa HDZ-om
Covic juce: Ljubav je obostrana. Covic danas: It's complicated.
Ako može osmorka može i SDA, ha ja🤣👍
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Nestanite vise iz nasih zivota krimosi
Narod je rekao svoje. SDA NEZAOBILAZNA!
Covicu ne moze se prekrajati volja jednog naroda, ti bi bar to trebao da znas! A sad sto prije formirati vlast radi euroatlanskog puta i relaksiranja odnosa u drzavi, a koji su naruseni pokusajem formiranja vlasti s izbornim gubitnicima iz reda Bosnjaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ko izda pi...a
To je vec dogovorenu u onoj kafani. El Bake. Zeljko i Niksic....koji je garant im obecao...ako uspijete imati vecinu u Domu naroda...tu sam na raspolaganju...Ostali lagano pusiona../ a zao mi samo Dritana..tek se zahuktao i pidmazao zvalje /.
Džaba nikad više oni neće povratiti povjerenje naroda, ovo je na silu, natezanje ko gladnom sr. ti
Pa ko ovdje ima povjerenje naroda? SDP čije kadrove hapse za korupciju, koji je legalizovao genocid, učestvovao u najvećim izdajama, privatizaciji, Mostaru, pljačkanju FBIH? NS čiji kadrovi sakrivaju ubistvo Džene Gadžun, NS koja je principijelno izdala Mostar, koja glasa za crnolistaše? SDA je 96 imala nekih 800k glasova ako se ne varam, znači da su sve današnje stranke derivati SDA i da su nastale od nekadašnjeg SDA.
Samo izbaciti definitivno SDA iz svega bit ce nam ljepse
. ebo majku jest im draga vlast, pa to se koprca samo da mogu dalje krasti i naravno zatvora valja ići
Ne moze na silu ba
I jel se iko javio, sta kazu😅😅😅
Ma Dodo je najjaci u komentaru za Smita.Ovaj ga vrijedja ne haje i upucuje da da on nije visoki predstavnik i svakodnevno vrijedza a Smit nagradi Dodina i Covketa da budu na vlasti te da ce podrzati osmorku u doduse buducem raspadu nakon danasnje lutrije koju je dobila Sda.Dodone najjaci si lik na planeti svi ti dolaze na noge.
Nego imali li ovih na facebook-u ili im je sda isključila internet.
SDA je najjaca opcija i uvjek ce ostati, treba im prici SDP i DF i ende
Boli nas briga opet tehnički mandat hahaha
SDA (zeleno srce)
SDA se izvukla, zadnji put, ako u narednom mandatu ne očiste stranku od kriminalaca, crnolistaša,preletača, tenderaša i predsjednika stranke, to će biti njihov konačni kraj
Pa kakvi ste vi droidi samo jeste li svjesni.Sprdate se ovdje kako osmorka nije uspjela,kako su nastojali prodati drzavu i sklapati dogovore sa rusiteljima drzave?Da vas pitam nesto,a ko je vodio politiku 3 decenije ove drzave.Cijom zaslugom ili nesposobnoscu je upropastena revizija,upropastena velika sredstva na raznorazne afere itd itd.Da su bilo sta korisno uradili pa hajde da razumijem da se smijete ali smijati se i podrzavati SDA je zalosno
od te 3 decenije Nikšić je vodio 4 godine i mogu reći slobodno najgori u FBiH ubjedljivo
Slijedeci put da se stave na kladionicu ili bingo koji organizuju hercegovacki kladionice. Ko hoce da glasa neka uplati, a ostali da se izvuku lutrijom. Toliko su obesmisleni izbori u kojima narod recimo ukaze nepovjerenje Niksicu, a on se postavi za premijera. Ili narod iskaze nepovjerenje Bakiru, a on dzon obraz umjesto da podnese ostavku, jos se pita i jos hoce da olducuje. A stranke stave jedne ljude na liste pa ih zamjene sa onim za koje se nije glasalo. Totalni besmisao
Obesmišljeni treba gore. Brzina tipkanja. Greška.
Svaka čast na komentaru