Komentari (446)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bando izdajnička, lažova podržavate...igrate se sa najvećom tragedijom koja se dogodila ovom narodu
merkant
@Hiperboreja I treba, jer ste jedini narod u BiH čiji je lider pod sankcijama, a vi pdo mekinjama.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ne lajkam i ne shaream. dajte mi opciju dislike i to BIG TIME
https://www.facebook.com/Bakir-i-cijela-sda-u-zatvor-873183202823163/
https://www.facebook.com/Bakir-i-cijela-sda-u-zatvor-873183202823163/
Dno dna
Nastup Vukote Govedarice u Pljevljima 2010. Prvi u Srba! Narodni guslar: https://www.youtube.com/watch?v=OwhAd7iVB3U
ovo je necuveno, ludo...sad je optuzen sud zato sto su nesposobni ljudi pripremali i podnosili reviziju! Pa ovo nikada nije imalo sansu da uspije.. Ovakve optuzbe sigurno nece doprinijeti dobrim odnosima sa sudom!!
Nakon ovoga ja se pitam koji kloc i budaletina moraš bit pa podržavat ljude kojima ovako stupidne ideje na um padaju . . . !!!
Nakon ovoga ja se pitam koji kloc i budaletina moraš bit pa podržavat ljude kojima ovako stupidne ideje na um padaju . . . !!!
Podrska Bosnjackom lideru ma kako da se zvao,ovo je vrijeme kad jedinstvo mora prevladati,radoncicu kurvo izdajnicka mars iz Bosne
Bot
Izetbegović treba dati ostavku ili ga treba smijeniti. Pitanje je samo koga postaviti namjesto njega? Svi političari u vrhovima naših stranaka su korumpirani, pokvareni, nevaspitani, drski, prokleti. Sve je to od zla oca i još gore matere.
E pa bruka da ne moze biti veca. Cuj podrska najvecem lopovu. Treba mu oduzeti pravo da prestavlja zemlju.
Ima li opcija: Daj ostavku.
Zbog cega Klix.ba ukida sve negativne komentare za Bakira Izetbegovica,sramota je da na taj nacin pobijate misljenja ljudi.Ako je komentar dobio 919 pozitivnih lajkova i 115 negativnih,po kojoj logici taj komentar bude ukinut sa objasnjenjem "Ovaj komentar je sakriven zbog prijava drugih korisnika".Mislim da ko ima imalo intelegencije zna o cemu govorim. #REVOLUCIJA
znači ne smije se pokrenuti revizija protiv genocidaša, jer to genocidaši ne žele i imaju pravo veta. zamisli da su nacisti imali pravo veta u nirnberškom procesu.
@VOLIMISTINU Ama zna se ko podnosi reviziju preko koga i kako, ovo je sve teška maha, svijet nam se smije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ostavi jednu vrecu za mog Bakira
Selam i podzdrav svima, oj plačemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm XD XD XD XD
U prevodu : "Branite fotelje i branite Bakira, makar jeli soju kao u ratu shto smo radili, sevap je"... Dok god mi ovce ne skontamo da je bolje imati osiguran posao, platu, stan, vatrogasce, vodu.........nego jednog Bakira, Mileta, Covu i ove vjetranjake koji su na vlasti, nece biti bolje. A ko zna, mozda i skontamo, za nekih 100-200 godina.
Prije je bilo vreca zlata i zlatne kasike za Baketa, a sad like i share 😂😂😂
Nestalo zlata
Haha, čuj da poprave imidž dotičnog :)