Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok drugima za sitniš zatvarate firme, svojim tajkunima omogućavate enormne zarade na varanju države. Hvala na vašem "poštenju", siti smo ga.
Trebo si Bokire o tome razmisljat 2017-e kad si se sageo i gace Covicu svuko,posebno u ZOR tacka 4. gdje je "zabranjeno" inspekciji fbih vrsiti kontrolu u hrvatskim kantonima
I ja bih ih pozdravljao kad bi mi punili džep, novčanik i žiro račun. 😂 Reketarite još malo, a kada se pozatvara sve i odu svi, pobjegnu iz BiH, tad se glođite između sebe, neće vam imati ko zaraditi ni plate, a kamoli puniti budžete, samo tako nastavite ... Preko 20 godina naplaćujete sve i svašta od običnih radnika i poduzetnika naravno uz dvostruke aršime, i ništa niste napravili u državi, stoko
Hoce li kazniti fiskalne kase... to je Bakirov rezon.
SDA ublehaska prica. Kontrolisu i kaznjavaju sicu, a velike SDA kompanije zaobilaze kao sto su Bingo, Sirbegovic, HIFA, u kojima rade neprijavljeni radnici, u kojima se radi od jutra do sutra bez prekovremeno placenih sati, i samim ti se radi o utajivacima poreza.
Vjerojatno ne ubacuju u njihove dzepove koliko im treba.Za hostaplere poput Dzemile Gabriel inspekcije ne vaze.
Umjesto da iniciraju i natjeruju inspekciju da radi svoj posao, pošto drže vlast, oni POZDRAVLJAJU!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣
Pozdravim vam mamu lopovsku!
Neka se SDA pozabavi crnom ekonomijom. Sa onima koji nisu ni došli do porezkog broja. OLX pun oglasa "crnih privrednika" niko ni habera. Kad nekog i uhvate kazna 300 km a oni koji su redovno prijavlbeni najmanu grešku 3000 KM. Zar to nisu poremečene vrijednosti poremečene nacije?
A sto Semir gazi po cesti , sto Huso samara, sto SDA clanovi svaki dan bivaju radi lopovluka uhapseni , to nista, za kladionice nista, vec kada je Bosnjacima vaditi crno ispod nokata tada ste prvi, dug zivot i teske bolesti! Sebija sretna ti 1. april
da vam lakse obrisati @NoridKaznjenik glupan ostaje glupan ma koje vjere , nacije i boje nokata bio. @NoridKaznjenik glupan ostaje glupan ma koje vjere , nacije i boje nokata bio.
@NoridKaznjenik glupan ostaje glupan ma koje vjere , nacije i boje nokata bio.
@NoridKaznjenik glupan ostaje glupan ma koje vjere , nacije i boje nokata bio.
@NoridKaznjenik glupan ostaje glupan ma koje vjere , nacije i boje nokata bio.
💚💚💚SDA💚💚💚
A Hiiiifa, a Biiiiingo, a DOMOD,,, ?
majke vam se svima na***em u sda
Pozdravlja ih da nebi dosli kod njih u centralu na kontrolu