Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ista priča iz godine u godinu. Onaj govori da će se otcjepiti, ovo govore da će nestati entiteti. A budale se pale.
@BegovskaKundura46 = Dobro je, tim "analnim retainingom", samo pomažeš onima protiv kojih si.
Tako je i Alija bio naivan i neupucen dok sve oko njega gori, pa je porucio narodu, spavajte mirno, rata nece biti.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Rece covjek a otac mu Alija potpisao 95. u Dejtonu podjelu Bosne bez ikakvog glasanja. Otisao i dao potpis i zapecatio sudbinu Bosne i Hercegovine. Selam iz Berlina za moje SDA mumine ahbabe!
Jeste postojala BiH od Sarajeva do Tuzle tam enklava Bihac e to ce vam o ostati to niko ne spori..
SDA poručila Dodiku: Ako se dovede u pitanje Dejton, prvo što će nestati su entiteti----------'Oce li je ukinuti duh iz lampe ili naredba iz trezora:):) Ovi ljudi iz SDA bas ko djeca,..pa ko je ovde lud
...a zivo bi me interesovalo koliko bi se bosnjaka doglo na oruzje kada bi ih bakir licno pozvao,..i to sad da opet ratuju za privatnu BiH familije Izetbegovic dok se ovaj siri po trezorima i sakuplja 'vrece'
Za nepun mjesec odoh po vizu u Njemačku ambasadu, a vas žohari ko je*e, more mrš otac vas je*o da vas je*o sve redom !!!
U čemu nama život prolazi..
Ljudi...Ne lazite, ne kradite, posteno zivite, svakome dajte njegovo pravo...ko bude radio suprotno stize Bozija sudbinska kazna na njega i pokoljenja..zaista je tako...istrazujem i pratim. Nemojte da vas pokoleba to sto na prvu dobro zive itd. Sama cinjenica ds niste kao takvi - jos ako ste se oduprli tome - BOGATI STE LJUDI. Vjerujte
Dodik se obraća Visokom predstavniku? Hajde visoki da te vidimo čojk ti se obraća a ti ništa prvo žuti pa onda crveni karton?
Ovako ce jos 25 godina aBd niko se ne buni, niko ne zeli promjene :)
uh sto bi vama rat odgovarao, mafijo troglava
Vazda isto pa sta je ovo... meni nije jasno ima li itko vise da vjeruje u ove supljake iz dana u dan... samo pogledajte kroz citavu godinu iste politicke vijesti... i nista se pozitivno ne dogadja
Na ovoj slici je 400 godina robije i 10 milijardi imetka
Sta se vise prepucavate; idite u tri pm. Pustite vise narod da zivi !
Bakir mlati praznu slamu. Njemu i odgovaraju entiteti tj pasaluci.
Ne problematizira se Dejton, nego bonske ovlasti koje su transformirale taj Dejton. Loš spin, gospodo iz SDA.
@Ipkis bonske ovlasti su dio dejtona. Dejton je bio da se zaustavi rat, bonske ovlasti su bile da se osigura napredak ukoliko domacini ne mogu se dogovoriti. nije svedski sto pa da pa da izvadis bonske ovlasti iz dejtona i kazes da to nije dejton.
svaki patriota pojedinac treba da se bori za BiH u svom domenu koliko moze i kako moze. ako se jos udruzi sa svojim istomisljenicima i organizuje onda moze napraviti jos bolje rezultate!
Dosadili ste i Bogu i narodu! Sreca pa nista ne traje vjecno.